Biri Şu Bond'u Sustursun! - Son Dakika
Magazin

Biri Şu Bond'u Sustursun!

Biri Şu Bond\'u Sustursun!

James Bond'un, Türkiye'den ayrılmadan önce otelde verdiği 15 bin liralık veda partisi müşterileri çileden çıkardı.

26.05.2012 06:03  Güncelleme: 10:26

Bazı sahneleri Türkiye'de çekilen James Bond filminin başrol oyuncusu Daniel Craig, Türkiye'den ayrıldığı son gün otel odasında parti verdiği öğrenildi.

Odada parti vermeye kalktığı otel de 5 yıldızlık lüks bir otel olunca diğer konuklar doğal olarak durumdan rahatsız oldu. Partinin gürültüsünden rahatsız olan diğer müşteriler James Bond'dan şikayetçi oldu!

1721 NUMARALI ODADA

'James Bond Skyfall' filminin çekimleri için yaklaşık bir ay Türkiye'de kalan Daniel Craig, geçen Pazar ülkemizden ayrılmıştı. Ünlü oyuncunun gitmeden önce Adana Hilton Oteli'nde film ekibi için özel bir parti verdiği ortaya çıktı. Parti, aktörün kaldığı 1721 numaralı odada yapıldı.

MALİYET 15 BİN LİRA

Otel otesinde verilen butik parti gürültüsünden çok maliyeti ile de şaşırttı. Çünkü bu küçük oda partisi bile Craig'e tam 15 bin liraya malolmuş.

Daniel Craig, oda servisine 10 şişe şampanyanın yanı sıra tekila ve rakı siparişi vermiş. Parti sabah 04.30'a kadar sürmüş. Aşırı gürültüden rahatsız olan diğer müşterilerin şikayeti üzerine partinin bitirildiği öğrenildi. Ünlü aktör veda partisi için 15 bin lira ekstra hesap ödemiş.

4.30'a kadar devam eden parti eğer müşteriler müdahale etmeseydi kaça kadar sürerdi bilinmiyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Biri Şu Bond'u Sustursun! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement