"Bizi Rahat Bırakır mısınız?" - Son Dakika
Magazin

"Bizi Rahat Bırakır mısınız?"

"Bizi Rahat Bırakır mısınız?"

Eşinden boşanan Manga grubunun solisti Ferman Akgül, bir kadınla Beyoğlu'nda görüntülendi.

28.10.2012 06:03  Güncelleme: 14:40

Eşinden boşanalı daha birkaç hafta olan ünlü rock grubu Manga'nın solisti Ferman Akgül, bir kadınla Beyoğlu'nda başbaşa görüntülendi.

Ferman Akgül "Yeni kız arkadaşınız mı?" sorusuna, "Hayır kardeşim, yeni iş arkadaşım. Şimdi bizi rahat bırakır mısınız?" yanıtını verdi. Ünlü müzisyenin yanındaki kadının yabancı olduğu ortaya çıktı.

75 BİN LİRA TAZMİNAT ÖDEDİ

Beş yıl önce evlenen Ferman Akgül- Esra Bayram çifti zaman zaman medyada çıkan boşanacakları haberlerini yalanlamış, ancak Akgül geçtiğimiz temmuz ayında İstanbul Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açmıştı.

Eşiyle anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdiklerini belirten Akgül, evlilik birliklerinin çekilmez hale geldiğini savunarak, davalı Bayram ile aralarında yaptıkları, tarafların evlilik sırasında edindikleri mal ve ziynet eşyalarını geri alacakları ve birbirlerinden tazminat istemeyecekleri yolundaki protokolü mahkemeye sundu.

İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada Akgül, davalıya protokol maddeleri dışında 75 bin lira ödediğini söyledi. Bayram da Akgül'ü doğrulayınca mahkeme çifti boşadı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Bizi Rahat Bırakır mısınız?' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement