Boşanma Kararı Sonrası Bomba İddia! - Son Dakika
Magazin

Boşanma Kararı Sonrası Bomba İddia!

Boşanma Kararı Sonrası Bomba İddia!

Geçtiğimiz yıl temmuz ayında Alaçatı'da nikah masasına oturan Zeynep Bastık ve reklamcı Tolga Akış, boşanacaklarını duyurdu. Boşanma kararı sonrası yeni bir iddia ortaya atıldı. İş ortaklıkları bulunan çiftin, 'sözleşme bitimine kadar' dost imajı çizeceği ve ikisinin de hayatında başkalarının olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

13.06.2022 09:21  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç şarkıcı Zeynep Bastık, menajerliğini de yapan reklamcı Tolga Akış'la 3 yıllık beraberliğin ardından 7 Temmuz 2021'de Çeşme'de evlenmişti. Çift boşanma kararı alarak yakınlarını şaşırttı.

Zeynep Bastık, evliliği bitirmek konusunda eşiyle anlaşmaya vardıktan sonra birlikte yaşadıkları Levent'teki evden ayrıldı ve kendine Ulus'ta yeni bir daire kiraladı. Evliliklerinde 1 yılı doldurmadıkları için kanunen anlaşmalı boşanma davası açamayan çiftin, mahkemeye temmuz ayında başvuracağı öğrenildi.

"EVLİLİK İŞİNİ BECEREMEDİK"

Akış, çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı. Ayrılık söylentilerini doğrulayan Tolga Akış, yayınladığı gönderide şu ifadelere yer verdi:

"Bugün çıkan boşanma haberleri ile ilgili ilk ve son iki cümle edeyim. Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onları yapmaya ve birbirimizin başına bela olmaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeyno'cuğum..."

"BİRBİRİMİZİN HAYATINDAN ÇIKMIYORUZ"

Bastık ise, "Çıkan boşanma haberleri ile ilgili... Tolga, benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazlası oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki; 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek.

Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya ve aile kalmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz!" açıklamasını yaptı.

Takvim'de yer alan habere göre; Bu açıklamaların ardından Tolga Akış'ın çok ünlü bir popçuyla yasak aşk yaşadığı iddiası ortaya atıldı.

SÖZLEŞME İDDİASI!

Hatta Tolga Akış'a ait Maçka'daki mekanda sarmaş dolaş eğlendikleri dahi iddia edilen ikilinin 'marjinal' ilişkisi, kulislerde şok etkisi yarattı.

Bastık'ın da stilist bir isimle aşk yaşadığı iddiaları, yayıldı. Zeynep Bastık ile Tolga Akış'la ilgili son dedikodu ise "tamamen duygusal" dedirtti. İddiaya göre; Bastık ile menajeri olan Akış, uzun süreli bir iş sözleşmesine imza attı.

İkili, sözleşme bitene kadar 'dostluk' mesajları verip anlaşmanın sona ermesiyle yollarını tamamen ayıracak. Çift, boşanmak için evliliklerinin bir yılını dolmasını ve bu nedenle Temmuz ayını bekliyor.

Zeynep Bastık ve Tolga Akış'ın bu iddiaya ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

TOLGA AKIŞ KİMDİR?

1984 doğumlu olan Tolga Akış, 2022 yılı itibarıyla 38 yaşındadır. 7 Temmuz 2021 tarihinde şarkıcı Zeynep Bastık ile evlendi. Tolga Akış 1.76 metre boyunda, 81 kilo ve aslan burcudur. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @tolgaakis kullanıcı adıyla yer almaktadır.

ZEYNEP BASTIK KİMDİR?

Zeynep Bastık 8 Temmuz 1993 tarihinde Çanakkale'de dünyaya geldi. Üç yaşındayken ailesi İzmir'e taşınınca ortaokul ve liseyi Çanakkale'de tamamladı. Mutluluk, Yasak Elma, Sil Baştan ve Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli gençlik dizilerinde rol alan Zeynep Bastık, asıl çıkışını ise müzik kariyeriyle yaptı.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Boşanma Kararı Sonrası Bomba İddia! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement