Britney Spears'ın Hayali - Son Dakika
Magazin

Britney Spears'ın Hayali

Britney Spears\'ın Hayali

Gazetecilere konuşan Britney Spears, bakın dünyaca ünlü bir şarkıcı olmasaymış ne olurmuş.

17.03.2012 06:03  Güncelleme: 10:19

Ünlülerin hayalleri ve yaşadıkları gerçekten çok başka işte dünyaca ünlü üç isimin eğer ünlü olmalalardı yapmak istedikleri meslekler:

BRITNEY SPEARS

Çılgın hareketleriyle sık sık gazetelere konu olan Amerikalı dansçı, şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu Britney Spears, eğer şarkıcı olmasaymış öğretmen olmayı çok istiyormuş! Hem de tarih öğretmeni! Tarihe yakın ilgisi olduğu bilinen Britney Spears, "Tarihle ilgilenmek çok hoşuma gidiyor. Eğer şarkıcı olmasaydım kesinlikle öğretmen olurdum" diyor.

JENNIFER ANISTON

2007'de Forbes Dergisi'nin belirlediği "Dünya'nın En Zengin Ünlüleri" listesin de toplam 110 milyon dolarlık servetiyle 10. sırada yer alan ünü oyuncu Jennifer Aniston, oyuncu olmadan önce cilt doktoru olmak istiyormuş.

Aniston, "Sık sık ciltle ilgili makaleler okuyorum. Kozmetik ve bitkisel her şeyi araştırıyorum. Sanırım doktor olsam çok mutlu olurdum" diyor.

MICHELLE WILLIAMS

Bu zamana kadar 15 filme imza atan Micgelle Williams'ın da ilginç bir hayali var. Güzel oyuncunun en büyük dileği ileride iyi bir aşçı olmakmış! Şuanda da kenbdi evinde mutfakta zaman geçirmekten büyük keyif aldığını söyleyen Michelle Williams, " Hollywood'dan uzaklaşıp kendi restoranımı açmayı çok istiyorum" diyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Britney Spears'ın Hayali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement