Bu Bayramda da Tatlı Yiyelim Tatlı Konuşalım - Son Dakika
Magazin

Bu Bayramda da Tatlı Yiyelim Tatlı Konuşalım

Bu Bayramda da Tatlı Yiyelim Tatlı Konuşalım

Olumlu ve güzel duyguların hakim olduğu bayramda, sevdiklerinize en lezzetli tatlı, şeker ve çikolataları ikram etmek istiyorsanız, birçok alternatiften....

15.08.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Herkesin dört gözle beklediği Ramazan Bayramı'na çok az kaldı. Küslerin barıştığı, küçüklerin büyükleri ziyaret ettiği, tatlı yenip tatlı konuşulduğu bayram için hazırlığınızı henüz tamamlamadıysanız, acele etmenizde fayda var. 19 Ağustos Pazar günü başlayıp üç gün sürecek bayramda çikolatadan baklavaya, misafirlerinize ikram edebileceğiniz tatlılar için seçeneğiniz çok. Ayrıca ziyarete giderken de en 'tatlı hediye'yi götürebilirsiniz.

ÜÇ ALANA BİR BEDAVA

Bayram ziyaretleri ve ev ikramlarında sevdiklerini çikolata ile mutlu etmek isteyenleri Dilek Pastaneleri'nde birbirinden güzel seçenekler bekliyor. Dilek Pastaneleri'nin usta ellerde hazırlanmış çikolataları 'En Tatlı' kampanya ile Ramazan Bayramı'nı tatlandırıyor. Bayram boyunca Dilek Pastaneleri'nden üç kutu çikolata alana bir kutu çikolata hediye ediliyor.

BAKLAVASIZ BİR BAYRAM DÜŞÜNÜLEMEZ

Bayramların nostaljik lezzeti baklava, Nejat Güllü'nün özel tarifiyle sofralarınıza geliyor. Antep fıstığı ve ceviz dolgusuyla taçlanan Güllüoğlu'nun ağzınızda eriyen baklava çeşitleri ile bu bayram daha tatlı geçecek.

ANNENİZİ YORMAYIN!

2003 yılından bu yana geleneksel damak tadımıza uygun ürünler üreten Dilim Börek, bu bayramda da 'Annenizi yormayın' diyor ve lezzetli baklavalarını sizler için hazırlıyor. Dilim Börek, baklavaları, dileyenlerin evine teslim ediyor.

GELENEKSEL

Nestle'nin yumuşacık, bol sütlü çikolatası ile bitter çikolatasının lezzeti; markanın bayram geleneği olan Madlen çikolatada buluşuyor. İki farklı gramajı ve tasarımı ile sevdiklerinizle bayramın mutlu anlarını paylaşmanız için üretilen Nestle Madlen Çikolata ile bu bayram daha lezzetli geçecek.

OSMANLI ESİNTİSİ

1926'dan günümüze çikolata ile lüksü buluşturan Godiva, Ramazan Bayramı için özel bir koleksiyon hazırladı. Osmanlı İmparatorluğu'nun olağanüstü motiflerinden esinlenilerek tasarlanan '2012 Bayram Koleksiyonu' tüm Godiva mağazalarında yerini aldı.

HERKES İÇİN VAR

Elit, 1924'ten bu yana ustalıkla yaptığı çikolata çeşitlerini bu bayramda da 'Bayramda Herkesi Mutlu Etmek Ustalık İster' sloganıyla hazırladı. Elit; kurulduğu günden bugüne bir bayram geleneği haline gelen çikolata, draje ve şeker çeşitleri ile 7'den 70'e tüm çikolata sevdalılarını mutlu edecek.

LOKUMA BENZEYEN RENGARENK ŞEKERLER

Bu bayram ikramlarınız yepyeni bir şekerleme ile zenginleşecek. Ülker Lokumcuk; lokuma benzeyen yumuşak dokusu, taze meyve tatları, rengarenk ambalajları ile misafirleriniz için çok şık bir ikram olacak. Ülker Lokumcuk'un limon, mandalina, böğürtlen ve elma olmak üzere dört farklı çeşidi bulunuyor.

EN SERİN TATLI

Ülker Golf, bayram sofralarına en serin tatlı alternatiflerini sunuyor. Ülker Golf, geleneksel Türk tatlılarını dondurmayla buluşturduğu Royal Tatlı Keyfi ve Royal Türk Tatlıları ile bayramı daha özel ve serin kılıyor.

FARKLI BİR SEÇENEK

Klasik tatlı ve hediye anlayışına yenilik getiren Betie's, Ramazan Bayramı için firmalara ve kişiye özel hazırladığı çikolatalı lezzet topları ile farklı bir gelenek başlatıyor. Alışılmış, ağır şerbetli tatlılar yerine şık, renkli, mesajlı ve aynı zamanda lezzetli bir hediye seçeneği sunan Betie's, bayram sohbetlerini tatlandırmaya hazırlanıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bu Bayramda da Tatlı Yiyelim Tatlı Konuşalım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement