Bu Filmin Tanıtımı Daha İyi Yapılmalı - Son Dakika
Magazin

Bu Filmin Tanıtımı Daha İyi Yapılmalı

Bu Filmin Tanıtımı Daha İyi Yapılmalı

'Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam' dizisinde birlikte çalıştığı Altan Dönmez'in yönettiği 'Taş Mektep'i izleyen Türkan Şoray; yapımcıdan, filmin tanıtımına daha....

27.02.2013 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, Türk sinemasına destek vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Özcan Deniz'in 'Evim Sensin' filmini Fahriye Evcen'le birlikte izleyen Şoray bu kez, vizyondaki 'Taş Mektep' filmini seyretti.

ÇOK DUYGULANDIM

Şoray,Kurtuluş Savaşı'nda şehit olan Kayseri Taş Mektep Lisesi öğrencilerinin hikayesini anlatan filmi, önceki gün Astoria'da; yönetmen Altan Dönmez ve oyuncular Orhan Kılıç, Serkan Kuru, Barış Küçükgüler, Esved Şahin ve Onur Özaydın'la birlikte izledi. 'Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam' dizisinde birlikte çalıştığı Altan Dönmez'in ilk sinema filmine destek olmak için filmi izleyen ünlü sanatçı, sinema salonundan çıkışta gazetecilerle sohbet etti. Şoray, şöyle konuştu: "Filmi izlerken çok duygulandım, gözyaşlarımı tutamadım. Bu filmin emeğinin karşılığını bulmasını istiyorum. Tarihimizi bilmek, anlamak açısından çok önemli bir film. Gerçek bir hikaye olması, gençlerin şehit olması beni çok etkiledi. Herkesin mutlaka bu filmi görmesi lazım." Şoray konuşmasında, yapımcıya seslenmeyi de ihmal etmedi: "Yapımcıya biraz sitem ediyorum. Reklam çok önemli. Filmin tanıtımının biraz daha yapılması lazım." Soru üzerine, Atatürk'ün olduğu bir filmde oynamak istediğini söyleyen Şoray; "Kara Fatma' diye bir proje var. İstiklal Savaşı'nda cepheye cephane taşıyan kahraman bir Türk kadınını anlatıyor. Bütün ömrü cephelerde geçiyor. Belki onu yaparım" dedi.

YAĞMUR MUTLU OLSUN YETER

Türkan Şoray gazetecilerin, kızı Yağmur Ünal'ın Amerikalı Benjamin Carrigton ile olan birlikteliğiyle ilgili sorusuna, "O, Yağmur'un özel hayatı. Yağmur'un sevdiği kişi, benim de sevdiğimdir. Önemli olan onun mutlu olması" yanıtını verdi. Şoray, sözlerine şöyle devam etti: "Ben torun sahibi olmak istiyorum ama o kariyer peşinde. İş hayatında kariyer yapmak istiyor. Bir ay önce kendi şirketini kurdu. Bakalım ne olacak."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bu Filmin Tanıtımı Daha İyi Yapılmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement