Burcu Biricik, eşi Emre Yetin'i denizde öpücüklere boğdu - Son Dakika
Magazin

Burcu Biricik, eşi Emre Yetin'i denizde öpücüklere boğdu

Burcu Biricik, eşi Emre Yetin\'i denizde öpücüklere boğdu

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız'da canlandırdığı "Nalan" karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Burcu Biricik, reklamcı eşi Emre Yetkin ile birlikte tatiline devam ediyor. Önceki gün baş başa yüzen ünlü çift, birbirlerini öpmeye doyamadı. Biricik, kırmızı bikinisiyle de dikkatleri üzerine çekti.

25.07.2021 12:10  Güncelleme: 22:22

Başrolünde oynadığı 'Camdaki Kız' dizisinin sezon finali yapmasıyla eşi Emre Yetkin ile birlikte tatile çıkan Burcu Biricik, Çeşme'de görüntülendi.

EŞİNİ ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

Hürriyet'in haberine göre; önceki gün ilk olarak yemek yiyen güzel oyuncu, sonra kız arkadaşı ile denize girdi. Bir saat sonra reklamcı eşi ile tekrar denize giren 32 yaşındaki Biricik, ilk olarak Emre Yetkin'i sarılıp öptü.

KIRMIZI BİKİNİSİYLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Mutlu bir evlilikleri olan ve güzel havanın tadını çıkaran ikili, kendilerini serin sulara bırakarak birlikte yüzdüler. Kırmızı bikinisiyle tüm bakışları üzerinde toplayan Biricik, daha sonra localarına geçerek gözlerden kayboldu.

DOĞAL HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan Burcu Biricik ile eşi Emre Yetkin, birkaç gün önce Bodrum'da objektiflere yansımıştı. Gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkaran oyuncu, doğal haliyle dikkat çekmişti.

Son Dakika Magazin Burcu Biricik, eşi Emre Yetin'i denizde öpücüklere boğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement