Çağla Şıkel'in giydiği o elbiseye çok sayıda talip var - Son Dakika
Magazin

Çağla Şıkel'in giydiği o elbiseye çok sayıda talip var

Çağla Şıkel\'in giydiği o elbiseye çok sayıda talip var

Ünlü modacı Rufat İsmail'in 2018 senesinde yaptığı defilesinde ünlü top model Çağla Şikel tarafından tanıtılan tasarım elbiseye dünya starlarının ilgisi bitmiyor. O elbisenin son talibi dünyaca ünlü sanatçı Madonna oldu. İşte ayrıntılar...

13.10.2020 13:01  Güncelleme: 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü modacı Rufat İsmail'in& ; "Magic Dress"& ; olarak nitelendirdiği tasarım elbisesini daha önce Bet Awards 2019 töreninde dünyaca ünlü yıldız şarkıcı Lil kim, dünyaca ünlü yıldız Rubi Rose "He In His Feelings" şarkısının klibinde ve son olarak da top model Tyra Banks Amerika'da yayınlanan Dancing With the Stars" yarışmasında giydi.

RUFAT İSMAİL İMZALI O ELBİSE GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Dünyaca ünlü yıldızların giymek için yarıştığı Rufat İsmail imzalı Magic Dress ünlü starlarının üst üste giymeleriyle Amerika'da en çok ünlenen elbise olurken Rufat İsmail'in satış ofisinin bestseller parçası oldu.

BU ELBİSEYİ MADONNA'YA GÖNDERDİ

Rufat İsmail bu özel tasarımına olan ilgiden dolayı mutlu olurken bu elbiseden 10 farklı renkte 10 adet yaparak Los Angeles'taki Showroom'u aracılığıyla Modanna'ya gönderdi.& ; Madonna da& ; bu elbiseyi giyerse dünya& ; starları& ; tarafından en çok giyilen& ; elbise olarak moda& ; tarihinde bir ilke imza atılacak.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Çağla Şıkel'in giydiği o elbiseye çok sayıda talip var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement