Cannes'ın 'En'leri - Son Dakika
Magazin

Cannes'ın 'En'leri

Cannes\'ın \'En\'leri

Yarın sona erecek olan Cannes Film Festivali, 10 gün boyunca birbirinden çarpıcı anlara sahne oldu.

25.05.2013 06:01  Güncelleme: 09:26

Festivalde, filmlerden çok; yıldızlar ve kırmızı halı dedikoduları konuşuldu

EN ŞANSLI

Hollywood'un son dönemde yükselen yıldızlarından Jessica Chastain; efsane oyuncu Elizabeth Taylor'ın koleksiyonuna ait Chopard marka takılarıyla herkesi kıskançlıktan çatlattı.

EN ÇİRKİN AYAK

Ünlü oyuncu Julianne Moore'un kenarından serçe parmaklarının çıkmasına neden olan ayakkabıları; festivalde en çok konuşulan konulardan biri oldu.

EN AŞIK ÇİFT

Hollywood'un usta oyuncusu Alec Baldwin'in; 'Seduced and Abadoned' filminin basın toplantısında, 29 yaşındaki hamile eşi Hilaria'yı kucağına alıp sarılması, festivalin en güzel kareleri arasındaydı.

EN DUYGUSAL OYUNCU

Usta oyuncu Michael Douglas, 'Behind the Candelabra' filminin basın toplantısında kanser yüzünden yaşadığı sıkıntıları anlatırken göz yaşlarına boğuldu. Hemen toparlanan dünyaca ünlü oyuncu, herkese kendisine destek verdiği için teşekkür etti.

EN ŞIK

Festivalin en şık ve güzel kadınlarından biri; 55 yaşındaki Sharon Stone'du. Giydiği kıyafetleri, kusursuz fiziği ve gülen yüzüyle festivalin en etkileyici isimlerinden biri olmayı başardı.

EN BAKIMSIZ

Bir döneme damgasını vuran Keanu Reeves'in tanınmaz bir halde olması, hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Reeves'in fazlasıyla kilo almış olması çok konuşuldu.

EN ATEŞLİ

Cannes'ın en ateşli ismi, hiç kuşkusuz sosyetik güzel Paris Hilton oldu. Kendinden yaşça küçük sevgilisiyle katılmadık davet ve parti bırakmayan Hilton'ın pozları çok konuşuldu.

EN KÖTÜ FRİKİK

Her sene kırmızı halı etkinliklerini kazasız atlatan Cannes, bu yıl Eva Longoria'nın frikiğiyle yüzleşti. Rüzgarın azizliğine uğrayan ünlü oyuncunun iç çamaşırsız görüntüleri, gazetelere yansıdı.

EN PRENSES

Festivale sadece sanat camiasından değil; iş ve cemiyet hayatından da pek çok isim katıldı. Bu isimlerden biri de Monaco Prensesi Charlene idi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Cannes'ın 'En'leri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement