Çelikten Gündem Yaratacak Açıklamalar - Son Dakika
Magazin

Çelikten Gündem Yaratacak Açıklamalar

Çelikten Gündem Yaratacak Açıklamalar

Son zamanlarda verdiği pozla gündeme gelen Çelik bu kezde l-manyak dergisine bir makale yazdı

10.04.2015 10:35  Güncelleme: 10:37

Çelik verdiği çıplak pozun ardından şimdide açıklamalarıyla gündemden düşmüyor.
Müzik sektörünü "fast food" sisteme benzeten ve bunun için verdiği çıplak pozla uzun süre dillerden düşmeyen Çelik bu kez de çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı.

Çelik L-manyak Dergisi'nin Nisan sayısında yayınlanan yazısında Aziz Nesin'den Orhan Gencebay'a, Deniz Baykal'dan Teoman'a, Aysun Kayacı'dan Haluk Bilginer ve Uğur Yücel'e, Hülya Avşar'dan Süleyman Demirel'e bir çok ünlünün söylediği sözleri bize bir kez daha hatırlattı.

Çelik, Mersin'de meydana gelen Özgecan Aslan cinayetine vurgu yaparak şunları söyledi: Tüm kadın cinayetleri, tecavüz, kadına karşı şiddet ve bununla ilgili yasalar sorunu, Nihat Doğan üzerinden çözüldü.

Fast food sistem olarak adlandırdığı dönem içerisindeki olayları mizahi bir yaklaşımla kaleme alan Çelik: Ben kendi adıma "dışlamaktan, ötekileştirmekten" kurtulmak istiyorum ve bütün gücümle birleştirici, kucaklayıcı bir düşünce sahibi olabilmek için çaba gösteriyorum.  Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Çelikten Gündem Yaratacak Açıklamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • MKA: EFSANE SANATÇI ÇELİK. ÇOK OLDU O GÜZEL ŞARKILAINDAN MAHRUM KALALI. ARTIK YENİ HERCAİ VE YENİ DİLBERİMLER BEKLİYORUZ 0 2 Yanıtla

Advertisement