Demet Akalın'dan Şok Tweet! - Son Dakika
Magazin

Demet Akalın'dan Şok Tweet!

Demet Akalın\'dan Şok Tweet!

Demet Akalın, yakın dostu Alişan ile birlikte program sunan Ayşe Özyılmazel'e fena taktı.

10.08.2012 18:03  Güncelleme: 10:39

Star TV ekranlarında sabah kuşağında ekrana gelen Ayşe & Alişan programında Ayşe Özyılmazel üst üste skandallara imza atıyor. Gazeteci ve şarkıcı kimliğine bir de televizyon sunuculuğunu ekleyen Ayşe Özyılmazel, Star Tv'de yayınlanan Ayşe ile Alişan programındaki tavırları nedeniyle oldukça fazla eleştiri alıyor. Eleştiri bombardımanının en önde ismi de Demet Akalın...

Demet Akalın, yakın dostu Alişan ile birlikte program sunan Ayşe Özyılmazel'e takmış durumda. Sürekli Twitter'dan Özyılmazel'i eleştiren Akalın, bu kez ağır sözlerle yüklendi.

"YETER! SUS SUS SUS!"

Özyılmazel'in yorumlarına ve çok konuşmasına sinirlenen Akalın, Twitter hesabına "Senin hiçbir şeyinle ilgilenmiyor milleti, merak etme Ayşe kız.. Ne saçını ne başını ! Yeter sus! sus !sus !" yazdı.

Demet Akalın'ın gösterdiği bu tavır üzerine olaya Armağan Çağlayan dahil oldu. Çağlayan, Demet Akalın'a attığı mesajda "Size susmayı öğrenemeyecek demiştim ama, daha yayının ilk günü" dedi.

"SUSARSAN ÇOK MUTLU OLACAĞIM"

Demet Akalın, birkaç gün önce de Özyılmazel'e fena çatmıştı. Akalın, programda Alişan'ı konuşturmadığını düşündüğü için Ayşe Özyılmazel'i Twitter'dan yine bombalamıştı.

Akalın, "Sen susarsan ben cok mutlu olucam rahat rahat arkadasimin esprilerini duyabilicem!!!!!" şeklinde tweet attı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Demet Akalın'dan Şok Tweet! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement