Derya Uluğ ve Funda Arar'dan, Melek Mosso'ya destek! Isparta'daki festivalde sahneye çıkmayacaklar - Son Dakika
Magazin

Derya Uluğ ve Funda Arar'dan, Melek Mosso'ya destek! Isparta'daki festivalde sahneye çıkmayacaklar

Isparta'da gerçekleşmesi planlanan Melek Mosso konserinin "ahlaki" gerekçelerle iptal edilmesinden sonra aynı festivalde sahneye çıkacak olan Derya Uluğ ve Funda Arar, bu etkinlikte sahneye çıkmama kararı aldı.

28.05.2022 19:58  Güncelleme: 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Melek Mosso'nun 3 Haziran'da Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında sahneye çıkacağı konseri, bazı sivil toplum kuruluşları tarafından "ahlaksızlığa özendirdiği" iddiasıyla gelen tepkiler sonucu iptal edilmişti. Konserin iptal olması sonrası pek çok ünlü isim tepkilerini dile getirirken, Mosso'nun yerine ise Seda Sayan ile anlaşıldı.

FUNDA ARAR VE DERYA ULUĞ'DAN SAHNEYE ÇIKMAMA KARARI

Öte yandan Melek Mosso ile birlikte aynı festivalde sahneye çıkacak olan Derya Uluğ ve Funda Arar'a da sosyal medyada çağrıda bulunulmuş ve meslektaşlarına destek olmaları istenmişti. İki ünlü sanatçı da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sahneye çıkmama kararı aldıklarını duyurdu.

Isparta'daki Melek Mosso konserinin iptal olmasının ardından Derya Uluğ ve Funda Arar sahneye çıkmama kararı aldı

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR

Açıklamasında Funda Arar, "Çok değerli Ispartalılar. 5 Haziran Pazar akşamı, konserde sizlerle beraber olamayacağız. Başka konserlerde buluşmak üzere..." ifadelerini kullandı.

Derya Uluğ ise "Bizlerle buluşmayı bekleyen Isparta halkına sevgilerimi yolluyorum. Başka bir zamanda birlikte şarkılar söyleyeceğiz" dedi.

Isparta'daki Melek Mosso konserinin iptal olmasının ardından Derya Uluğ ve Funda Arar sahneye çıkmama kararı aldı
Isparta'daki Melek Mosso konserinin iptal olmasının ardından Derya Uluğ ve Funda Arar sahneye çıkmama kararı aldı
Derya Uluğ ve Funda Arar\'dan, Melek Mosso\'ya destek! Isparta\'daki festivalde sahneye çıkmayacaklar

Son Dakika Magazin Derya Uluğ ve Funda Arar'dan, Melek Mosso'ya destek! Isparta'daki festivalde sahneye çıkmayacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Caner kayalı: Aman Allah'ım ne büyük felaket. Ispartalılar şimdi ne yapacak.Nasıl hayata tutunacaklar. Bu kendini bilmişler gitmez ise Isparta ya Buradaki millet nasıl nefes alacak ya.Malum bunlar abu hayat.Kendilerini ne sanıyorlar bilmiyorum.Yahu olsanız ne yazar olmasanız ne yazar.Bulunmaz Hint kumaşı mısınız ya.Halka tavır alan dan sanatçı manatçı olmaz.Kendinize yaparsınız.Bu millet ile zıtlaşmayın derim.Sizi siz yapan bu millettir.Tekrar yer ile yeksan yapacak ta bu millettir.Alıştınız milleti horlamaya 0 3 Yanıtla
  • nazım arat: Gören de bedava şarkı söyleyecekler sanacak. Asgari ücretin 4500 olduğu bir ülkede bir gecede kac para istediklerini yetmedi devlete senede kac para vergi ödedikleri belirtseler keske 0 3 Yanıtla
  • Cara Murat: hep birlik. 2 0 Yanıtla
  • Hdhdd Hdhdhdh: bunlar sanatci gecinen malum 0 0 Yanıtla

Advertisement