Doğuş Sevgililer İçin Söyledi - Son Dakika
Magazin

Doğuş Sevgililer İçin Söyledi

Doğuş Sevgililer İçin Söyledi

Sanatçı Doğuş sevgililer günü için düzenlenen konserde Gaziantep Sahne 342'de hayranlarıyla buluştu. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen sanatçı, müjdeyi verdi. İşte detaylar…

14.02.2022 13:45  Güncelleme: 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan'da bulunan eşi Hoşkedem Hidayetkızı'nın sevgililer gününü kutlarken, hayranlarına da şarkı müjdesi verdi. Yeni bir şarkı hazırladığını söyleyen Doğuş, tüm seven kalpler için hazırladım şarkım yakında sizlerle buluşacak dedi.

Röportajın ardından sahneye çıkan Doğuş, en sevilen şarkılarını izlemeye gelen sevgililer için seslendirdi.

Doğuş (Orhan Baltacı) kimdir?

30 Haziran 1974 yılında Almanya'da doğdu. Aslen Rize, İkizderelidir. 4 yaşındayken ailesi Türkiye'ye taşındılar. Aile içinde yaşanan sorunlardan dolayı anne ve babası boşanma kararı alınca, önce yetiştirme yurduna verildi. Sonrasında bir süre babaannesinde kalan Doğuş, bir süre sonra ise anne ve babası sahip çıkmaması nedeniyle evden kaçarak küçük yaşta sokaklar da yaşamaya başladı. Hayatın acı gerçekleriyle çok küçük yaşta tanışan Doğuş, birçok sıkıntı çekmesine ve kötü arkadaş çevresine rağmen sigara, alkol ve uyuşturucu gibi alışkanlardan hiçbirine bulaşmadı. Halen de bu tip alışkanlıkları bulunmamakta olup, alkollü bar programlarında da yer almamaktadır. Sokaklarda yaşadığı yıllarda müzikle ilgilenmeye başlayan Doğuş, ilk söz ve müziklerini bu dönemde yapmaya başladı. Yaptığı müzikleri önce arkadaşlarıyla paylaştı beğeni görünce asıl hayali olan bir müzik yıldızı olabilmek için birçok müzik yapımcısının kapısını çaldı ancak hep olumsuz yanıtlar aldı. Yılmadan arayışlarına devam eden Doğuş, daha sonra kendisinden babam diye bahsedeceği İskender Ulus tarafından kabul görerek 1997 yılında kendi söz ve müziklerinden oluşan Doğuş adını verdikleri ilk albümünü Ulus Müzik etiketi ile piyasaya çıkardı. Albüm piyasaya çıktıktan sonra kısa sürede milyonlara yaklaşan bir satış adetlerine ulaştı. Gamsız, Ben Sensiz Ne Yaparım, Kendini Kendinde Bul ve Uyan gibi şarkıları müzik listelerinde ilk sıralara yerleşmeyi başardı. Sonrasında albümde ki tutulan şarkıları için kliplerde çekildi. İlk albümü beğeni kazanmasından sonra 2. albümü Doğuş ve Şarkıları adı ile piyasaya çıktı. Bu albümde yer alana Milyonda Bir ve Yalancı adlı şarkıları çok tutuldu. 2001 yılında Sevdim adlı albümünü, 2002 yılında ise Denge adlı albümlerini çıkardı. Bu albümlerde de Sevdim, Can Dayanmaz, 40 Yılda Bir, Yemin Ettim, Virane ve İşte Buna Aşk Derler adlı şarkıları çok tutulan Doğuş, 2004 yılında 6. His adı ile 6. albümünü çıkardı. Doğuş'un "Hayatımın Eseri" olarak nitelendirdiği albüm tanıtım çalışmaları aynı zamanda, gönüllü olarak "Sigarayla Savaşanlar Derneği" organizasyonları ile paralel yürüyecek. 2006 yılında Dokuz Sekiz Müzik ile anlaşarak Bozuk adlı albümünü çıkardı. Doğ Müzik adı ile kendi müzik yapım şirketini kuran Doğuş, ilk prodüktörlüğünü de Elif Karlı için yaptı. 2010 yılında çıkardığı Kırık Hançer adlı albümünde Niran Ünsal ve Cankan ile birlikte düet yapan Doğuş, albümde yer alan Gitme adlı şarkı için İshak Paşa sarayında klip çekildi. 2012 yılında Acun Ilıcalı ve Burcu Esmersoy'un birlikte sunduğu, Survivor Ünlüler ve Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yer aldı. 2013 yılında Show TV'de yayınlanan Benzemez Kimse Sana adlı yarışma programına yarışmacı olarak katıldı. 2019 yılında gösterime giren O İş Bende adlı sinema filminde sosyal medya fenomeni Nilay Toprak ile başrolleri paylaştı.

İlk evliliğini, 26 Temmuz 2006 tarihinde menajeri Serdar Uygun'un kızı Şeyma Uygun ile yapan Doğuş, 8 Ekim 2009 tarihinde boşandı. 2014 yılı Ekim ayında Azeri Sunucu Hoşkedem Hidayetkızı (Xosqedem Baxseliyeva) ile Bakü'de Kempinski Otel'de düzenlenen bir törenle evlendi. 7 Mayıs 2016 tarihinde Arda ve Arın adını verdikleri ikiz çocukları dünyaya geldi.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Doğuş Sevgililer İçin Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.

  • Kara Ağaç Destanı 8. bölümde neler olacak?
    17:10 Kara Ağaç Destanı 8. bölümde neler olacak?

    Ömer, Merdo'yu kurtarmak için çabalarına rağmen başarısız olur ve Merdo'nun erkene alınan idamı herkesi yıkar. Ömer, Latif Bey'e karşı savaş açar. Sultan, Ömer'in en büyük destekçisi olarak geçmişin karanlık sırlarını ortaya döker ve Latif Bey'e meydan okur. Celal Ağa, oğlunun isminin yazılı olduğu beşiği görünce sırrı çözmek için Asiye ve Naile'ye saldırır. Ayten için konaktaki karmaşa bir fırsattır. Asiye ile Raziye'nin çocuklarını ayırma planında beklenmedik bir gelişme yaşanır. Sultan'ın başına gelen olay her şeyi altüst eder ve Ömer hayati bir kararın eşiğinde sıkışıp kalır.

  • Metin Akpınar'ın kızının annesinin film görüntüsü ortaya çıktı
    17:09 Metin Akpınar'ın kızının annesinin film görüntüsü ortaya çıktı

    Duayen oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın, İbrahim Tatlıses, Seda Sayan ve Şehnaz Dilan gibi oyuncuların yer aldığı 'Yorgun Perihan Savaş'lı, 'Yalan' ve Hülya Avşar'lı 'Aşıksın' filmlerinde rol aldığı ortaya çıktı. İbrahim Tatlıses'in ise Orancı'yı hatırlamadığı belirtildi.


Advertisement