En Başarılı Olduğum Rol Vampirella - Son Dakika
Magazin

En Başarılı Olduğum Rol Vampirella

En Başarılı Olduğum Rol Vampirella

'Laz Vampir Tirakula' adlı komedi filminde vampir 'Myra'yı oynayan Meral Kaplan: Vampir olmak keyifliydi.

21.12.2012 06:02

İşadamı Erhan Kanioğlu'yla evlendikten sonra ortalarda görünmeyen Meral Kaplan; sessizliğini vampirella olduğu 'Laz Vampir Tirakula' adlı komedi filmiyle bozdu. Geçen hafta vizyona giren filmde vampir 'Myra' karakterini canlandıran Kaplan; Kültür Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde eğitim görmeye başladığını açıkladı. Güzel oyuncu, "Kendimi aşka meşke verdiğim için pek ortaya çıkmadım ama artık hareket zamanı. Daha yapacak çok şeyim var" dedi. İşte Kaplan'ın anlattıkları:

KENDİMİ SEKSİ BULMUYORUM

Bu filmi çok sevdim. Absürt komedi ama inanılmaz eğlenceli. Vampir olmak da çok keyifliydi. Canlandırdığım 'Myra' karakteri; seksi ama aynı zamanda da erkek gibi, güçlü bir vampir. Ben aslında çok seksi olduğumu düşünmüyorum, o yüzden kendimi erkeksi rollere daha uygun buluyorum. Zaten bir sonraki film projemde de polisi oynayacağım. Filmin çekimleri önümüzdeki ay başlayacak.

'Laz Vampir Tirakula' tarzında bir film daha önce Türkiye'de hiç yapılmadı, bu ilk olacak. Aslında ben çok fazla vampir filmlerini sevmezdim ama bu bir komedi filmi ve ben komediyi çok seviyorum.

Kendimi aşka meşke verdiğim için uzun süreler ortalarda pek görünmedim. Evliliğimi oturttum, şimdi kariyerime devam edeceğim. Esas hedefim yapımcılık. Hep içimde bu işin mutfağında olmak vardı. Kültür Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin, İletişim Sanatları Bölümü'nde eğitim almaya başladım. Eşim de bana bu konuda çok destek veriyor.

ANNE OLMAMIN VAKTİ GELDİ ARTIK

Evlendikten sonra çok daha huzurlu biri oldum. Kendime güvenim de geldi. Bu durum oyunculuğuma da yansıdı. Eşimle sevgiliyken saçma sapan kaprisler oluyordu aramızda ama şimdi öyle şeyler yaşanmıyor. Küssek bile hemen barışıyoruz.

Çocuk için çok baskı var üzerimde. Bana kalsa iki sene daha yapmam ama eşim çok istiyor. 2013'te anne olmayı istiyorum, artık vakit geldi sanırım.

Şu an gerçekten çok mutluyum. Eşim; çocuğuymuşum gibi, bana karşı öyle anlayışlı ve sevgi dolu ki.... Aman nazar değmesin! Eskiden nazardan çok korkardım ama artık bana kimsenin nazarı değmez. Enerji dualarım var benim, Reiki eğitimleri de aldım.

Şu sıralar düzenli olarak spor yapıyorum. Gizli şeker çıktı bende, o yüzden kesinlikle kilo almamam gerekiyor. Daha önce de detoks programı yaptım.

KANI BANA PİPETLE İÇİRDİLER

Çekimler sırasındaki siyah saçlı halim, o vampir kostümleri filan benim gerçekten çok hoşuma gitti. Daha önce oynadıklarımdan çok farklı bir roldü. En iyi oyunculuğumu da Vampirella olduğum bu filmde gösterdiğimi söyleyebilirim. Rolüme de çok sıkı bir şekilde hazırlandım, üzerinde iki ay çalıştım. Çok da istekli oynadım, inşallah devamı gelir. Aslında büyük ihtimalle de gelecek.

Filmde ben kadın vampir olduğum için, erkek vampirler kan emmemi engelliyordu, yani benim hiç kan emme sahnem yok! Bana pipetten içiriyorlardı kanı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin En Başarılı Olduğum Rol Vampirella - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement