Erol Köse'ye Bir Dayak Daha - Son Dakika
Magazin

Erol Köse'ye Bir Dayak Daha

Erol Köse\'ye Bir Dayak Daha

Prodüktör Erol Köse'nin başı, sivri dili yüzünden dertten kurtulmuyor.

10.01.2012 16:03  Güncelleme: 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanal alemde yaptığı açıklamalar yüzünden pek çok ünlüyle mahkemelik olan Erol Köse'nin başı dertten kurtulmuyor. Geçtiğimiz ay önce Seda Sayan'ın saldırısına uğrayan ünlü prodüktörü daha sonra da menajer Stelyo Pipis'in bir çalışanı yumruklamıştı. Yaşanan bu olaylardan ders çıkarmayan Köse, bu kez de Kenan Doğulu, cephesinden darbe yedi.

YENİ YIL DAYAĞI

Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre; Köse, yılbaşı gecesi Grand Cevahir Otel'de sahne alan Kenan Doğulu'yu dinlemeye gitti. Popçuya ön masadan ilginç el hareketleri yapan Köse'yi Doğulu'nun yakın koruması Vahdet, dışarı çıkarmak istedi. Köse direnince, koruma Erol Köse'ye tokat attı. Karşılık vermeye çalışan Erol Köse ve Vahdet kavgasını etraftakiler ayırdı.

DOĞULU İÇİN NELER YAZDI?

"Askerlik yapmayana erkek denilmez. Bu durumda Kenan Doğulu'ya etek modeli yarışmasını tekrar başlatıyorum. İsmi de Kenaniye olarak değişsin."

"Kenaniye Doğulu, ABD'de okuyormuş. Oldu, gözlerim doldu."

"Kenan 'Yaparım, bilirsin' diyordun. Ama bak yapamadın Çaki!"

PATRONUN SAĞ KOLU

Uzun yıllardır Kenan Doğulu'nun korumalığını yapan Vahdet, Erol Köse'nin patronu hakkında söylediği hakaretlerin faturasını kesti. Vahdet, Köse'yi tokatladı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Erol Köse'ye Bir Dayak Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement