Eski Eşler Komşu Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eski Eşler Komşu Oldu

Eski Eşler Komşu Oldu
05.06.2013 11:03

Eski futbolcu Tümer Metin, Alaçatı'da 1 milyon liraya ev aldı.

Birçok futbolcunun evinin bulunduğu Alaçatı, son olarak da Tümer Metin'in adresi oldu. Eski futbolcu, şimdilerin spor yorumcusu Metin, geçtiğimiz günlerde buradan yaklaşık 1 milyon liraya bir villa satın aldı.

Evin dekorasyonuyla yakından ilgilenen Metin, bütün yazı Çeşme'de geçireceğini söyledi. Alaçatı'daki bir kafede objektiflere takılan eski futbolcu, "Bir süreliğine Yunan Adaları'na gidip geleceğim, ondan sonra artık ben de Alaçatılı olacağım" dedi.

Metin'in aldığı villanın konumu ise epey ilginç...

PİŞTİ SEZONU

Alaçatı'nın merkezindeki taş evin bir üst sokağında, boşandıktan sonra dost kalamadığı eski eşi Cansu Canduran'ın villası bulunuyor. Bütün yaz boyu birbirlerine 50 metrelik mesafede kalacak olan Metin ile Canduran'ın, bu yaza piştileriyle damga vurması bekleniyor.

TADİLAT BİTİYOR

Tümer Metin, önümüzdeki hafta yerleşeceği 1 milyon liralık taş evinin dekorasyonu için de kesenin ağzını açtı. Evin içi baştan aşağıya yenilendi.

Kaynak: KAHRAMAN DURAK/ TAKVİM

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Eski Eşler Komşu Oldu - Son Dakika


Advertisement