Esra Eron ve Gökçen Paprika Birbirine Girdi - Son Dakika
Magazin

Esra Eron ve Gökçen Paprika Birbirine Girdi

Esra Eron ve Gökçen Paprika Birbirine Girdi

Murat Aşık'tan geçtiğimiz yıl boşanan Esra Eron ile ayrılığa sebep olarak gösterilen Gökçen Paprika sosyal medya üzerinden birbirine girdi.

13.01.2015 11:25  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş adamı Murat Aşık'ın eski eşi Esra Eron ve sevgilisi Gökçen Paprika arasında geçen aylarda yaşanan kavga yeniden alevlendi.

"ÇÖPÜ KARIŞTIRMAK KÖPEKLERİN İŞİDİR"

Hafta sonu sosyal medyada Paprika ve Eron arasında karşılıklı sert bir tartışma yaşandı. Paprika'nın attığı "Kıyamam... anca uzaktan mal mal bakarsın" tweetine sinirlenen Esra Eron, Instagram sayfasına "Ben geçmişi dürdüm büktüm çöpe attım. Çöpü karıştırmak köpeklerin işidir. Bilmem Anlatabildim mi? Güzel kız maşallah sana" notunu düştü.

PAPRİKA ÜSLUBUNU SERTLEŞTİRDİ

Gökçen Paprika ise üslubunu daha da sertleştirerek önce Murat Aşık'ın "Arkanızdan konuşanlara kızmayın. Neticede muhatap olacakları yeri iyi biliyorlar" notunu retweet'ledi.

"KAALE ALDIĞIM KADAR VARSINIZ"

Ardından da sayfasında "Durup dururken üstümden gündem yaratmayı başaranlara selam olsun, ne kuyruk acısıymış...Birilerine laf çarparken önce bir aynaya bakmalı insan... Evet ben gece kulüplerinde işletmecilik yaptım, partiler düzenledim ve hep üzerine koyarak bu yaşıma geldim Yani hiç asalak olmadım. Geceleri çalışmak zordur ama ben bu zorlukların üstesinden gelmişken arkamdan atılan iftiralara, karalamalara gülüp geçmekten öte bir şey yapmam. Evet bir beraberliğim var, gülmeyen bir yüzü güldürüyorum. Mutsuzluğa alıştırılmış bir adamı mutlu ediyorum. Ha bunları yaşarken ondan sadece sevgisini alıyorum. Evet ben başarılıyım, ben mutluyum biliyorum ki kıskanılıyorum... Sizlere tavsiyem de fesatlığı bırakıp sadece önünüze bakmanız. Ha eğlenmeye devam edin diyorsanız tıpkı dediğiniz gibi eğlenmek benim işim zaten. Kıssadan hisse yel kayadan toz alır. Siz konulmaya, ben inadına mutlu olmaya devam edeceğim. Zira siz benim kaale aldığım kadar varsınız belki de hiç yoksunuz" notunu yayınladı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Esra Eron ve Gökçen Paprika Birbirine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement