Estetikle Hep Gençler - Son Dakika
Magazin

Estetikle Hep Gençler

Estetikle Hep Gençler

Hollywood'un birçok ünlü ismi, resmen yaşlanmaya meydan okuyor.

08.01.2014 06:03  Güncelleme: 08:11

Hollywood'un birçok ünlü ismi, resmen yaşlanmaya meydan okuyor... Çoğu 40'lı yaşlarını deviren yıldızlar, her geçen yıl eskisinden de güzel görünmeyi başarıyor. In Touch dergisi, estetiği bir yaşam tarzı haline getiren ve operasyonlara en küçük bir ara verdiklerinde bile tanınmaz hale gelen yıldızları sayfalarına taşıdı...

COURTNEY COX

Hollywood'un en güzel kadınlarından biri olan 49 yaşındaki Courtney Cox, yaşlılığın izlerini uzun süre vücudunda tutmuyor. Cox, düzenli olarak botoks yaptırıyor.

VICTORIA BECKHAM

Moda dünyasında fırtına gibi esen Victoria Beckham, tam bir estetik güzeli. 39 yaşındaki Beckham, düzenli olarak doktorunu ziyaret ederek genç görünümünü koruyor.

MELANIE BROWN

Spice Girls yıllarından beri fiziği fazla değişmeyen 38 yaşındaki Melanie Brown, yanaklarına kolajen enjeksiyonu yaptırarak daha genç bir görünüme kavuşmayı başarmış.

REESE WITHERSPOON

1976 doğumlu Reese Witherspoon, arka arkaya üç çocuk dünyaya getirdi. Her hamileliğinde çok kilo alan ve cildi deforme olan Witherspoon, düzenli olarak estetik doktorunun kapısını çalanlardan. Güzel oyuncu, kolajen enjeksiyonu ve boktoks olmadan tanınmaz bir halde.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement