"Eyvah Kocam Yok!" - Son Dakika
Magazin

"Eyvah Kocam Yok!"

"Eyvah Kocam Yok!"

Hande Ataizi eşiyle çıktığı yemek çıkışı gazetecileri görünce öyle bir panik yaptı ki kocasını bile unuttu.

28.11.2012 06:03  Güncelleme: 08:27

Hande Ataizi, eşi Benjamin Harvey ve dostlarıyla Nişantaşı Avenue Cafe'de yemek yedi. Ataizi ta ki gazetecileri görene kadar keyifli bir akşam geçiriyordu.

Ataizi yemek çıkışında gazetecileri görünce öyle bir panik yaptı ki kimse bu duruma anlam veremedi.Çıkışta gazetecileri görünce panik yapıp araca binen Hande Ataizi, araca biner binmez şoförüne "Sür!" dedi.

Biraz sonra eşini unuttuğunu fark eden oyuncu, geri dönüp Harvey'i mekanın önünden aldı.

BELKİ DE EVLENDİKLERİNİ UNUTMUŞTUR

İlk evliliği 24 saat süren ünlü oyuncu ve sunucu Hande Ataizi henüz iki ay önce Amerikalı sevgilisi Benjamin Harvey ile Şile Ulupelit Köyü'nde yapılan kır düğünüyle hayatını birleştirmişti.

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'ın kıydığı nikahta gelin Hande Ataizi işlemeli gelinliğiyle göz kamaştırmıştı.

Ataizi'nin şahitliğini Muammer Brav, Benjamin Harvey'in ise Amerikalı arkadaşı Kayl Serrette yapmıştı. 150 kişinin katıldığı nikah töreninde Beşiktaş Belediye Başkanı Ünal'ın 'Sizden yüksek sesle evet demenizi bekliyorum' demesi üzerine ünlü oyuncu "Baskı altında mı evet diyeceğim' diyerek espri yaptı.

2 buçuk ay öncesinden düğün hazırlıklarını yapan Ataizi düğün mönüsünü ise bizzat kendisi hazırlattı. Düğün yemeğinde davetlilere soğuk naneli bezelye çorbası, dana yanak, karamelize hindiba ikram edildi. Kır düğününe Derin Mermerci, Selma Türkeş, Pelin Akat, Aslı Küseyiroğlu, Ferhat Göçer-Ömür Gedik, Berna Akar-Ali Gürel, Güneri Civaoğlu gibi isimler katıldı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement