Fulya Zenginer'in Evleneceği Kuntay Tarık Evren Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Fulya Zenginer'in Evleneceği Kuntay Tarık Evren Kimdir?

Ünlü oyuncu Fulya Zenginer, Milano'da Kuntay Tarık Evren'in evlilik teklifini kabul etti. Vatandaşlar ise Zenginer'in sevgilisi Kuntay Tarık Evren'i yakın markaja aldı. Peki, Kuntay Tarık Evren kimdir?

08.02.2019 10:46  Güncelleme: 11:13

"Küçük Kadınlar" ile hayatımıza giren ve başarılı bir oyunculuk geçmişi olan Fulya Zenginer, 1.5 yıldır devam eden ilişkisinde sona geldi. Sevgilisi Kuntay Tarık Evren'in Milano'da yaptığı evlilik teklifine "EVET" dedi. İnternet kullanıcıları bu haber sonrası Kuntay Tarık Evren'i merak etti. Peki, Kuntay Tarık Evren kimdir?

KUNTAY TARIK EVREN KİMDİR?

1 Ocak 1989 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Kuntay Tarık Evren, Nouva Accademia Bella Arti di Milano Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Grafik sanatçısı olan Evren, ayrıca reklam ve pazarlama alanında çalışıyor. 2017 yılında Basında En İyi Gazete Reklam Kampanyası ödülünün sahibi oldu ve 2009 yılında "Adab-ı Muaşeret" filminde Memo karakterini canlandırdı. İyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilen başarılı isim, 2017'den beri oyuncu Fulya Zenginer ile yaşadığı aşk ile gündeme geldi.

Fulya Zenginer\'in Evleneceği Kuntay Tarık Evren Kimdir?

Son Dakika Magazin Fulya Zenginer'in Evleneceği Kuntay Tarık Evren Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement