Hastaneden taburcu olan Hakan Altun'dan ilk açıklama: Uzun süre dinlenmem gerekecek - Son Dakika
Magazin

Hastaneden taburcu olan Hakan Altun'dan ilk açıklama: Uzun süre dinlenmem gerekecek

Geçen hafta rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından da taburcu olan Hakan Altun, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Ünlü sanatçı Altun, "Uzun bir süre daha dinlenmem gerekecek" dedi.

01.05.2021 16:55  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Hakan Altun, geçen hafta kendini iyi hissetmediği için arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Beyin kanaması şüphesiyle tedavi altına alınan Altun, tedbir amaçlı bir süre yoğun bakımda tutuldu. Kontrollerinin ardından 3 gün önce hastaneden taburcu olan 48 yaşındaki şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

"SAĞLIKLA TABURCU OLDUM"

Altun, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Herkese merhabalar… 21 Nisan Çarşamba akşamı beyin damarlarımdan birinde oluşan tıkanıklık sebebiyle kaldırıldığım hastaneden şükürler olsun ki sağlıkla taburcu oldum. Bu süreçte bizi merak edip, arayan tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, sevenlerimize ve dualarını esirgemeyen Türk halkına teşekkürlerimi sunarım."

"UZUN SÜRE DİNLENMEM GEREKECEK"

"Tüm hastane çalışanları ve personeline ilgileri, güler yüzleri ve enerjilerine sonsuz teşekkürler ederim. Allah sağlık çalışanlarını hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin inşallah. Uzun bir süre daha dinlenmem gerekecek. Sağlıklı günlerde kavuşmak dileğiyle. Sevgi ve saygıyla kucaklıyorum hepinizi."

Hakan Altun'dan mesaj var
Hastaneden taburcu olan Hakan Altun\'dan ilk açıklama: Uzun süre dinlenmem gerekecek
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Hastaneden taburcu olan Hakan Altun'dan ilk açıklama: Uzun süre dinlenmem gerekecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • OOOHHH BEEE: HAKANCIĞIM VALLA KORKUTTUN BİZİ , İYİKİ BASIN AÇIKLAMASI YAPTIN , PİYASALAR ÇOK GERGİNDİ , BAK ANINDA DÖVİZ , ALTIN TEPETAKLAK OLDU ENFLASYON EKSİLERE DÜŞTÜ , ALLAH SENİ VE SENİN GİBİLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN , YOKSA HALİMİZ NİCE OLUR , ALLAH KORUSUN DIŞ GÜÇLER ÜLKEMİZE SALDIRIR İŞGAL EDERLER SÖMÜRGE OLURUZ , SAKIN BİDAHA KORKUTMA BİZLERİ SAĞLIKLA KAL 0 2 Yanıtla

Advertisement