Hamileyken Bile Topuklu - Son Dakika
Magazin

Hamileyken Bile Topuklu

Hamileyken Bile Topuklu

Ünlü hamileler topuklu ayakkabıları ayaklarından çıkarmıyor.

20.03.2013 06:03  Güncelleme: 08:57

Hollywood yıldızlarının çoğu sağlıkları için topuklu ayakkabılarından vazgeçerken, ünlü hamileler topuklu ayakkabıları ayaklarından çıkarmıyor!

BUSY PHILIPPS

Ünlü oyuncu Busy Phillips, altı aylık hamile olmasına rağmen her gün topuklu ayakkabılarla görüntüleniyor. Philips, topuklu ayakkabı giymediğinde kendisini bakımsız ve çirkin hissettiğini söylüyor.

DÜŞES CATHERINE

Prens William'ın eşi Catherine, zor bir hamilelik geçirmesine rağmen topuklu ayakkabılardan vazgeçmiyor. Davetlerde saatlerce ayakta kalan Catherine, ince topuklu ayakkabıları tercih ediyor.

JESSICA SIMPSON

İlk çocuğunu doğurduktan kısa süre sonra ikincisine hamile kalan Jessica Simpson, ilk hamileliğinde olduğu gibi ikincisinde de topuklu ayakkabılarla görüntüleniyor. Simpson, kilolu olduğu için topuklularla zorlanıyor.

KIM KARDASHIAN

Kanye West ile ilk çocuklarının doğumu için gün sayan Kim Kardashian, aşırı yüksek topuklu ve platformlu modelleri ayaklarından çıkarmıyor. Birçok davet ve organizasyona katılan, ayrıca TV programının çekimleri de süren Kardashian, kendisini topuklularla daha rahat hissettiğini söylüyor.

FERGIE

İlk bebeğinin doğumu için gün sayan şarkıcı Fergie, topuklu ayakkabılarla dolaşmayı sevdiğini ve hamileliğinde de bu alışkanlığını değiştirmediğini söylüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hamileyken Bile Topuklu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement