Oyuncu Huban Öztoprak'ın Doktorundan Açıklama - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Huban Öztoprak'ın Doktorundan Açıklama

Oyuncu Huban Öztoprak\'ın Doktorundan Açıklama

Geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Huban Öztoprak'ın doktoru, durumunun ciddiyetini koruduğunu açıkladı.

02.01.2014 15:13  Güncelleme: 15:14

Marmaris'te geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Huban Öztoprak'ın yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü ancak henüz sağlığıyla ilgili olumlu bir gelişme kaydedilemediği bildirildi.

AİLESİ HASTANEDE BEKLİYOR

28 Aralık 2013 Cumartesi günü Datça'ya gösteriye giden İstanbul Kumbara Görsel Tiyatrosu grubunu taşıyan minibüse hafriyat kamyonunun çarpması sonucu ağır yaralanan 26 yaşındaki Öztoprak'ın, Marmaris Yücelen Hastanesinin yoğun bakım ünitesindeki tedavisi 5 gündür devam ediyor. Hastanede bekleyen ailesi ve oyuncu arkadaşları Öztoprak'tan iyi bir haber gelmesini bekliyor.

DOKTORUNDAN AÇIKLAMA GELDİ

Genç oyuncunun sağlık durumu hakkında gazetecilere bilgi veren Marmaris Yücelen Hastanesi Başhekimi Tolga Çakmak, Öztoprak'ın hastaneye geldiğinden beri yoğun bir tedavi gördüğünü söyledi.

Tedavide şu ana kadar istedikleri randımanı alamadıklarına dikkati çeken Çakmak, "Beyindeki ödem ve bazı fonksiyon bozuklukları devam ediyor. Umutla tedaviyi sürdürüyoruz. Şu andaki bulgular ışığında ameliyattan daha ziyade klinik destek tedavisi ön planda. Bundan dolayı hastamız ameliyat olmayacak" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Oyuncu Huban Öztoprak'ın Doktorundan Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • dex: Huban Öztoprak ALLAH(C.C.) seni sevdiklerine ve sevenlerine bağışlasın kardeşim İnşaallah en kısa sürede... 23 1 Yanıtla
  • emrah ozfesli: allah sifa versin 8 0 Yanıtla

Advertisement