Sert'in geçen ay Teşvikiye'deki mağazasına hırsız girmiş ve kasayı açan iki hırsız 2 bin 500 lira parayı almakla kalmamış, birer tane de bira içtikten sonra mekandan ayrılmıştı.
Olay sonrası polise başvuran Sert, bu kez iş görüşmesi için gittiği İtalya'da soyuldu. İtalya Bologna şehrindeki Sheraton Otel'de konaklayan Sert'in özel eşyaları çalındı.
Olayı Twitter sayfasından önemli notuyla yazdığı yazıyla duyuran Sert, "Hafta sonu iş görüşmesi için İtalya Bologna'da bulundum. Hotel Sheraton Bologna'da konakladım. Birinci günü sabahı otelin temizlik görevlileri özel eşyalarımı çalmışlar. Giden herkesin o otelde konaklamamasını tavsiye ederim" diyerek takipçilerini uyardı.
Sabah : http://www.sabah.com.tr
Son Dakika › Magazin › İvana'ya Hırsızlık Şoku - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.