İzmir'de Sanatçılar Coşturdu - Son Dakika
Magazin

İzmir'de Sanatçılar Coşturdu

İzmir\'de Sanatçılar Coşturdu

İzmir’in gözde eğlence mekanı Can Karizma’da sahneye çıkan başarılı sanatçı Cumhur Kaplan, sanatçı dostlarıyla İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

20.12.2013 10:34

İzmir'in gözde eğlence mekanı Can Karizma'da sahneye çıkan başarılı sanatçı Cumhur Kaplan, sanatçı dostlarıyla İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Kaplan, söylediği şarkılarla dinleyenleri mest etti. Mekana gelen sanatçılarla aynı anda tempo tutarak saatlerce müşterileri eğlendiren Kaplan, geniş repertuarlarıyla da sevenlerini hayran bıraktı. Gece geç saatlere kadar mekana gelenleri eğlendiren Kaplan'a Türkülerin Prensi Hayri Küçük, kısa bir süre önce çıkardığı albümle büyük başarı elde eden Kadir Kasapoğlu, İzmirli sanatçılar Alpay Berzan, Teo Mango, Nilay, Tolga Tan, Bahar Gelir, Yorgun Efe ve Recep Güler ile Türk sinemasında büyük başarı gösteren Ekrem Erdinç eşlik etti. Geceyi düzenleyen Cumhur Kaplan, "mekana gelerek beni yalnız bırakmayan tüm sanatçı dostlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Kaplan, yıl içerisinde çıkardığı 'Kapak Olsun' albümünde bulunan 'Yalnız Adam' şarkısına hafta sonu Ayberk Özsoy yönetmenliğinde Caria Production tarafından klip çekimine başlıyacağı müjdesini de verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin İzmir'de Sanatçılar Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement