Kim Efsanesi Çöküyor - Son Dakika
Magazin

Kim Efsanesi Çöküyor

Seks kasediyle şöhrete kavuşan Kim Kardashian, popülaritesini ve servetini kaybetmeye başladı.

15.03.2012 06:03  Güncelleme: 14:44

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton ve yakın arkadaşı Nicole Richie'nin başlattığı sosyetik isimlerin televizyonda ve medyada etkin olması furyasının belki de en azimli ismi Kim Kardashian çıktı. Ray-J isimli rap şarkıcısıyla çekilen seks kasedinin 2007 yılında internete düşmesiyle bir anda dünya çapında tanınan bir isim olan Kardashian, bunu paraya ve popülariteye çevirmeyi iyi bildi.

KISA SÜREDE BÜYÜK SERVET

Annesi Kris Jenner'ın menajerliğinde modadan şarkıcılığa, TV yapımcılığından parti organizatörlüğüne kadar birçok işe el atan sosyetik güzel, kısa süre içinde milyon dolarlık bir servete sahip oldu. Ancak Kardashian'ın etkin olduğu günler sona erdi. Khris Humphries ile boşanma kararı, Ray-J'nin kendisini hedef alan bir kitap çıkarması ve Reggie Bush tarafından reddedilmek Kardashian efsanesinin sonunu getiriyor.

BU KİTAP ONU YAKTI

Kardashian, ününü Ray-J ile çektikleri seks kasedinin internete düşmesine borçlu. Ancak eski sevgilisinin kaleme aldığı kitap, Kardashian'ın popülaritesinin sonu oldu. Kitapta rap'çi, Kardashian'ı yalancılıkla ve para için erkeklerle birlikte olmakla suçluyor!

BOŞANMA BAŞINA BELA OLDU

Basketbol oyuncusu Khris Humphries ile boşanma kararı alması Kardashian'ın popülaritesini bitirdi. Humphries'in evliliklerinin düzmece olduğunu söylemesi ise işlerin çığırından çıkmasına neden oldu. Humphries, eski eşine yüklü bir tazminat davası açmaya ve hakkında sert bir kitap çıkarmaya hazırlanıyor.

BÜYÜK AŞKTAN DARBE

Kim Kardashian, her röportajında en büyük aşkının Amerikan futbolu oyuncusu Reggie Bush olduğunu söylüyor. Boşanacağını açıkladıktan sonra Bush ile yeniden bir araya gelmeyi planlayan Kardashian, eski aşkının kendisini reddetmesiyle büyük bir hayal kırıklığına uğradı.

YENİ RAKİPLER

Kardashian'ların TV programları yıllardır rakipsiz. Ancak şimdi Bravo kanalı Los Angeles'ta yaşayan İran kökenli sosyetik ve ultra zengin bir grup arkadaşı ekranlara taşıyor. 'Shahs of Sunset' isimli program geçen hafta yayınlanmaya başladı ve reyting rekorları kırıyor.

Kim Efsanesi Çöküyor
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kim Efsanesi Çöküyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement