Ersoy: Hakan Akkaya Kirlenmiş Adını Temizlemeye Çalışıyor - Son Dakika
Magazin

Ersoy: Hakan Akkaya Kirlenmiş Adını Temizlemeye Çalışıyor

Ersoy: Hakan Akkaya Kirlenmiş Adını Temizlemeye Çalışıyor

Akkaya'nın "Diktiğim giysilerin parasını vermedi" diyerek suçladığı Bülent Ersoy, "Uyuşturucuyla kirlenmiş adını temizlemeye çalışıyor." dedi.

22.11.2013 13:03  Güncelleme: 15:10

Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy ile modacı Hakan Akkaya arasındaki tartışma kızıştı. Kavga, Akkaya'nın Ersoy için söylediği "Diktiğim kıyafetlerin parasını ödemedi" sözleriyle başladı. 

"UYUŞTURUCUYLA KİRLENEN ADINI TEMİZLEMEYE ÇALIŞIYOR"

Önceki gün katıldığı Yıldırım Mayruk defilesinde modacıya yanıt veren Diva, sert konuştu. Akkaya'nın adını kullanarak gündeme gelmeye çalıştığını söyleyen Bülent Ersoy, ekledi:

"KİRLİ ÇOCUK"

"Gece yatıp da nasıl gündeme gelebilirim, nasıl uyuşturucuyla kirlenmiş olan adımı temizleyebilirim, o kirli durumu insanlara nasıl unutturabilirim diye düşünüp bunları söylemiş olmalı. O çocuk, kendi karanlık hayatının düzenini değiştirmek için böyle bir şey yaptı. 

"KIYAFETLERİ BEĞENMEDİĞİM İÇİN GİYMEDİM"

Kıyafetlerini beğenmediğim için giymedim; giymediğim bir şeyin parasını ödemem. Televizyonda oturup ahkam kesen o çocuğun içinin bu kadar boş olabileceğini hiç düşünmemiştim. Demek ki icraat sıfırmış."

GÖZALTINA ALINMIŞTI

Hakan Akkaya, Haziran'da yapılan uyuşturucu operasyonu kapsamında 'yer temini' suçlamasıyla gözaltına alınmış; sorgulanıp serbest bırakılmıştı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

 

 

 

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ersoy: Hakan Akkaya Kirlenmiş Adını Temizlemeye Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement