Kocasını Beckham'la Yatakta Bastı! - Son Dakika
Magazin

Kocasını Beckham'la Yatakta Bastı!

Kocasını Beckham\'la Yatakta Bastı!

Katie Holmes-Tom Cruise çiftinin 5 yıllık evliliklerinin bitme sebebi hakkında inanılmaz iddia.

11.07.2012 06:03  Güncelleme: 15:07

Bugünlerde Holywood kulislerinde en çok konuşulan konu Katie Holmes- Tom Cruise çiftinin 5 yıllık evliliklerine nokta koyma kararı alması. Her kafadan bu ani ayrılığın nedeniyle ilgili başka bir ses çıkıyor. Cruise'un Holmes'den sıkıldığını söyleyenler de var, Holmes'in Cruise'un bağlı olduğu Scientology Tarikatı'nın kurallarına göre yaşamaya daha fazla dayanamadığını öne süren de...

ŞÜPHELENİYORDU

Konuyla ilgili en çarpıcı iddiaysa, Hollywood'un başlıca magazin sitelerinden Dramarama'dan geldi. Sitenin iddiasına göre, Katie Holmes, Cruise'u aile dostları David Beckham'la yatakta bastı. Bir süredir Cruise ve Beckham arasındaki ilişkinin dostluk sınırlarını aştığından şikayet eden ve aralarında cinsel bir birliktelik yaşandığından şüphelenen güzel yıldız, bu olaydan sonra boşanma kararı aldı.

BOŞANMA HAZIRLIĞI AYLAR ÖNCE BAŞLADI

5 yıllık bir evliliğin ardından Tom Cruise ile boşanacaklarını açıklayan Katie Holmes, stratejik bir biçimde boşanma için aylar önceden hazırlıklara başlamış.

BABASINDAN DESTEK ALDI

Katie Holmes, sinema dünyasında çok güçlü olan Tom Cruise'dan boşanmadan önce avukat olan babası Martin Holmes'ten destek almış. Son derece başarılı bir avukat olan Martin Holmes, kızı için ülkenin en iyi boşanma avukatlarından bir ekip kurmuş. Bu dönemde annesi Kathleen Holmes de güzel oyuncudan desteğini esirgememiş.

KIZINI KOVDU

Holmes, boşanma davasında başarılı olabilmek için Cruise'un yakınlarından uzaklaşmış. 2 ay önce sahibi olduğu 'Holmes & Young' isimli tekstil şirketinden Cruise'un üvey kızı Bella'yı kovmuş.

BASINLA SAMİMİ

Katie Holmes, bu süreçte basın desteğinin önemini biliyor. Bu nedenle dava öncesi, Elle dergisine son derece samimi bir röportaj vererek halkın da kendisini desteklemesini sağladı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kocasını Beckham'la Yatakta Bastı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement