8 aylık hamile eşini ve çocuğunu bırakıp başka bir kadınla düğün yaptı - Son Dakika
Magazin

8 aylık hamile eşini ve çocuğunu bırakıp başka bir kadınla düğün yaptı

Esra Erol'da programına boşanma talebiyle başvuran 2 yaşında çocuk sahibi ve 8 aylık hamile olan Kübra Sarıkaya, eşinin 5 aydır ortada olmadığını ve başka bir kadınla düğün yaptığını öğrendiğini söyledi. Ayrıca kocasıyla gelinlik giyerek düğün yapan kadının da kendisini aradığını ve "kocana sahip çıksaydın" dediğini aktardı.

01.11.2021 20:57  Güncelleme: 01:24

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında yine akıllara durgunluk veren bir olay ele alındı. Giresun'da yaşayan 2 yaşında çocuk sahibi ve 8 aylık hamile olan Kübra Sarıkaya, eşinin gidip başka biriyle düğün yaptığını iddia etti.

5 aylık hamile eşini ve çocuğunu bırakıp başka bir kadınla düğün yaptı

"KOCANA SAHİP ÇIKSAYDIN"

Eşi Sezer Sarıkaya'nın 5 aydır ortada olmadığını ve kayınpederinin kendisini evden kovduğunu ifade eden Kübra Sarıkaya, kocasıyla gelinlik giyerek düğün yapan kadının kendisini daha önce aradığını ve "kocana sahip çıksaydın" dediğini ifade etti.

5 aylık hamile eşini ve çocuğunu bırakıp başka bir kadınla düğün yaptı

YAYINA BAĞLANAN EŞİ İDDİALARI YALANLADI

Yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan acılı anne, eşinden boşanma isteğini söyledi. Canlı yayına bağlanan eş Sezer Sarıkaya ise fotoğrafları olmasına rağmen "Bütün bunlar iftira" diyerek herkesi şaşırttı.

8 aylık hamile eşini ve çocuğunu bırakıp başka bir kadınla düğün yaptı

Son Dakika Magazin 8 aylık hamile eşini ve çocuğunu bırakıp başka bir kadınla düğün yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Kamp Yerleri: Kanmayin kizlar bu torbacilara. Tiplere bakun hepsi ayni zibidi 71 2 Yanıtla
  • Mutlu kız Baby: Aynı şeyi kiz yapsa bir sürü konuşursunuz. Kızlar değerinizi bilin . Öküz ile aslanı taniyin 1 1 Yanıtla

Advertisement