"Tanyeli'nin Çocuğu Eşinden Değil" Diye Karar Veren Mahkeme: DNA Testine Gelmediler - Son Dakika
Magazin

"Tanyeli'nin Çocuğu Eşinden Değil" Diye Karar Veren Mahkeme: DNA Testine Gelmediler

Mahkeme, ünlü dansöz Tanyeli'nin oğlunun, kocasından olmadığına karar vermişti. Yeni yapılan açıklamada Tanyeli'nin oğlunun, DNA testinden de kaçtığı belirtildi.

23.03.2018 08:48  Güncelleme: 09:09

Oryantal Tanyeli'nin oğlu Taylan'ın iş adamı Yusuf Sadıkoğlu'nun olmadığına karar veren mahkeme gerekçesinde şunları belirtti: "Taylan, DNA testine gitmedi. Yapılan ihtarlar cevapsız kaldı. Kendisi de dava boyunca test için başvuruda bulunmadı"

OĞLU DNA TESTİ YAPTIRMAMIŞ

Kuyumcu Yusuf Uğur Sadıkoğlu'nun eski eşi Tanyeli ve oğlu Taylan Sadıkoğlu'na açtığı "Tanımanın iptali" davasında mahkeme 8 yıl sonra Taylan'ın Yusuf Sadıkoğulu'nun olmadığına karar vermişti. İstanbul Aile Mahkemesi Tanyeli ve oğlu Taylan ile ilgili gerekçeli kararını tamamladı. Mahkeme, Şişli Etfal Hastanesi'nden Taylan Sadıkoğlu'nun doğum kayıtlarını istedi. Hastane cevabında ise doğum kayıtlarına ulaşılmadığı ifade edildi. Soybağının reddi talebi yönünden DNA incelemesi yoluna başvuruldu ama Taylan Sadıkoğlu'nun kuruma sevki sağlanamadı.

İHTARA RAĞMEN TESTİ YAPTIRMAMIŞ

Zorla getirilme kararı çıkartılan Sadıkoğlu daha sonraları ihtar yapılmasına rağmen cevap vermedi. Zorla getirilme ve yapılan tüm ihtarlara rağmen davalı Taylan Sadıkoğlu'nun DNA incelemesi için başvuruda bulunmaması dikkat çekti. Tüm diğer delilerin göz önünde bulundurularak babasının Yusuf Sadıkoğlu olmadığına, soybağının reddine karar verildiği belirtildi.

TAYLAN İDDİALARI REDDETMİŞTİ

Yusuf Sadıkoğlu, Tanyeli ile 19 ay evli kaldıktan sonra anlaşarak boşandıklarını Taylan'ı 5 yaşındayken kandırılarak nüfusa kayıt ettirdiğini söylemişti. Taylan'nın da öz oğlu olmadığını ileri sürmüştü. Mahkeme ise Taylan'ın babasının Yusuf Sadıkoğlunu'nun olmadığının tespiti ile soybağının reddine karar vermişti. Tanyeli ise iddiaları reddederek, "Taylan onun öz oğlu, 14 yaşında anne olmuştum. O hayatımı mahvetti" demişti.

"Tanyeli\'nin Çocuğu Eşinden Değil" Diye Karar Veren Mahkeme: DNA Testine Gelmediler

Son Dakika Magazin 'Tanyeli'nin Çocuğu Eşinden Değil' Diye Karar Veren Mahkeme: DNA Testine Gelmediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Herşey kader: Vallahi şeriat gelmezse bu laikçi sistem bütün milletimizi dinden çıkaracak. 20 36 Yanıtla
    Kaderi sen belirle: Milletten sanane sen kendine bak herkes kendi dinine baksın, millet günah işleyecek sen mi cehennemde yanacaksın?! Toplumun değil bireyin dini olur 1 0
  • karabina: alın size laik türkiye 8 13 Yanıtla
    anti chp: ülkenin ahlagını bozan karımızı kızımıza laf eden alcak chpliler 2 3
  • ahha: sok oldum aylardır bu haberı beklıyordum chp nolur konuya el atsın bunu yanlızca kılıçmen çozer 7 10 Yanıtla
  • Reis &&&: Beni DNA ya çağrırlarsa yandım bütün çocuklar benim üstüme çıkar ondan korkuyorum :))) 1 12 Yanıtla
  • emoş: batı bu ülkede ahlak sistemini tahrip etmek için işte bunları yetiştirmiş. islam toplumlarının ahlak operasyonlarında hep bunlar sözde sanatçılar kullanılmış. 5 6 Yanıtla
  • Reis: Bunlar Türkiye için değil, dünya için kötü insan ve örnekler... 10 0 Yanıtla
  • müjdat: tanyeli yine dansöz gibi kıvırıyor. 8 1 Yanıtla
  • ....: KESİN BENDEN DEĞİL BOŞA TEST FALAN YAPTIRMAYIN 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement