Makyajsız Beğenmek Çok Zor - Son Dakika
Magazin

Makyajsız Beğenmek Çok Zor

Makyajsız Beğenmek Çok Zor

Dergilere bakıp da güzelliklerine hayran olduğunuz yıldızların makyajsız hali, hayal kırıklığı yaratıyor.

02.05.2013 06:03  Güncelleme: 09:18

Yıldızlar; özel makyaj teknikleriyle resmen başka birine dönüşüyor!

RITA ORA

Müzik dünyasında Rihanna'nın tahtına aday olarak gösterilen 1990 doğumlu Rita Ora, genç yaşına rağmen makyajsız olarak hoş bir görünüme sahip değil. Ora; cildini daha beyaz gösteren pudralar, parlak kırmızı rujlar ve siyah göz kalemleriyle dikkat çekici bir görünüme kavuşuyor.

HEIDI KLUM

1973 doğumlu manken, Hollywood'un en popüler isimlerinden. Ancak Klum, makyajsızken o iddialı halinden çok uzak. Düzenli olarak peeling ve nem maskesi kullanan Klum; pembe tonlardaki allık ve gözlerini ortaya çıkaran sedefli göz farlarıyla ışıltılı bir güzelliğe kavuşuyor.

CHARLIZE THERON

1975 doğumlu oyuncu Charlize Theron, Hollywood'un en güzel kadınlarından biri olarak gösteriliyor. Oysa makyajsız hoş görünmeyen Theron'un kurtarıcısı; hafif renkli fondötenler ve siyah göz kalemleri.

DIANE KRUGER

Alman asıllı, 1976 doğumlu oyuncu Diane Kruger, güzelliğiyle Hollywood'un en dikkat çeken isimleri arasında gösteriliyor. Ancak Kruger'in makyajsız hali de çok bakılası değil! Ünlü oyuncu, sedefli ruj ve farlar ile pembe allıklar kullanarak bildiğimiz havalı görünümüne kavuşuyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Makyajsız Beğenmek Çok Zor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement