Merhamet'te Narin'in Zor Anları - Son Dakika
Magazin

Merhamet'te Narin'in Zor Anları

Merhamet\'te Narin\'in Zor Anları

Kanal D’nin başrollerinde Özgü Namal'ın yer aldığı “Merhamet” dizisi duygu yüklü, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

11.06.2013 09:40  Güncelleme: 11:35

Dizinin bu bölümünde; Narin ve Şadiye, karşılarında duran ve elindeki silahını kafasına dayamış babalarını intihar etmekten vazgeçirmeye çalışıyorlar.

Narin ve Şadiye’nin zor anları

Narin ve Şadiye, karşılarında duran ve elindeki silahını kafasına dayamış babalarını intihar etmekten vazgeçirmeye çalışırlar. İkilinin bunu başarıp başaramayacağı merakla beklenirken, Necati’nin Hikmet’i kurşunladığı haberi gelir. Yoğun bakıma alınan Hikmet’in Fırat ve Sermet’e bıraktığı “barışın” vasiyeti, olayları daha da karıştırır.

Şadiye’nin bebeği ne olacak?

Dizinin geçmiş paralelinde ise Şadiye’yi zor günler bekler. Karnında bebeğiyle intihar eden Şadiye’ye Narin’in tepkisinin ne olacağı bilinmezken, aynı zamanda bebeğin akıbeti de merak konusu olur. Kardeşini bırakıp İstanbul’a gitmek ise Narin için oldukça zor bir durumdur. Narin’in İstanbul’a gidip gitmeyeceği, Şadiye’nin bebekten Narin’e bahsedip bahsetmeyeceği de cevap bekleyen sorular.

Yayın Tarihi :12 Haziran Çarşamba/2013

Yayın Saati :20.00

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Merhamet'te Narin'in Zor Anları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement