Mert Fırat'tan İdil Fırat'a: Çok şükür birbirimizi bulduk - Son Dakika
Magazin

Mert Fırat'tan İdil Fırat'a: Çok şükür birbirimizi bulduk

Mert Fırat\'tan İdil Fırat\'a: Çok şükür birbirimizi bulduk

Hafta sonunu ailesiyle geçiren çiftten ünlü oyuncu, paylaştığı fotoğraflara duygusal bir not düştü: HAYATIN EN BÜYÜK HEDİYESİ"Hafta sonumuz biricik ailemiz ve arkadaşlarımızla geçti.

29.03.2021 12:34  Güncelleme: 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta sonunu ailesiyle geçiren çiftten ünlü oyuncu, paylaştığı fotoğraflara duygusal bir not düştü:

 <a class='keyword-sd' href='/mert-firat/' title='Mert Fırat'>Mert Fırat</a>'tan <a class='keyword-sd' href='/idil-firat/' title='İdil Fırat'>İdil Fırat</a>'a: Çok şükür birbirimizi bulduk

HAYATIN EN BÜYÜK HEDİYESİ

"Hafta sonumuz biricik ailemiz ve arkadaşlarımızla geçti. Çok şanslıyız şükürler olsun, sağlıklı ve bir aradayız. Hayatın bana en büyük hediyesi, en güzel günlerim, Seyhan Mia'nın annesi, annesinin iyi kalpli kızı, kardeşlerinin biricik zeki ablası. Babasının en yakın arkadaşı."

"Arkadaşlarının İdiloşu. Amcalarının göz bebeği, babaannesinin kara gözlüsü. Dedesinin yoldaşı, annemin gözünden sakındığı, kardeşimin kardeş bellediği. Herkesin 1 dakikada sevdiği, güvendiği, canım dert ortağım, eşim, yoldaşım, en iyi arkadaşım; Allah saklasın seni. Çok şükür birbirimizi bulduk, her geçen gün daha mutlu ve sağlıklı günlerimizde kızımızı sen gibi büyütelim. İyi ki doğdun..."

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Mert Fırat'tan İdil Fırat'a: Çok şükür birbirimizi bulduk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement