N'aptın Gari Doğuş? - Son Dakika
Magazin

N'aptın Gari Doğuş?

N\'aptın Gari Doğuş?

Şarkıcı Doğuş, ünlü rap'çi Pitbull'un 'Give Me Everything' şarkısına Türkçe sözler yazdı.

28.10.2012 06:03

Dünyaca ünlü rap şarkıcısı Pitbull'un 'Give Me Everything' şarkısını 'N'aptın Gari-Evde Zeytin Yok' olarak değiştiren Doğuş, gündem yarattı! Ünlü şarkıcı; sosyal medyayı sallayan 'N'aptın Gari?' ile 15 yıllık müzik kariyerindeki en çok dinlenen parçalardan birine imza atmış oldu. Şarkı, beş gün içinde sadece Youtube'da 750 binden fazla tık aldı.

İNADINA KLİP ÇEKECEK!

Psy'nin 'Gangnam Style' şarkısını 'Yamyam Style' olarak değiştiren Atilla Taş'la aynı dönemde böyle bir şarkıya imza atan Doğuş, durumun tesadüften ibaret olduğunu söyledi ve Taş'ın şarkısını da beğendiğini ifade etti. Doğuş, sözlerine şöyle devam etti: "Benim şarkım çok konuşuluyor, keyifli bir çalışma oldu. Dünyanın her yerinde yapılan bir şey bu. Cover'ı sadece ben yapmadım, daha önce Serdar Ortaç da yapmıştı ama bu kadar ses getirmemişti. Neden bu kadar üstümüze geliniyor, anlamadım. Yine de eleştirildiğimize göre güzel bir şey yapmışız demektir." İnat olsun diye şarkıya klip de çekeceğini belirten Doğuş, "Şarkının telifini ödediniz mi?" sorusuna ise "N'aptın gari; boş ver, geç" yanıtını vererek telif ödemediğini de itiraf etmiş oldu.

'N'APTIN GARİ?'

Yeniden doğmak, her şeye bugün başlamak gerek Sen varken anlamlı, tadına varmak lazım Zamanla anlaşmak gerek, icat etmeye gerek yok Doğuş'la doğmam lazım bebek, İstanbul farklıdır Tonight, hatırlarım kendimi farklıyım ben herkesten Umursamamam; gelecek ellerimde, gidecekler güle güle Ben tam seninle burda buluşurum İstersem seninle hemen kavuşurum Ben tam seninle burda buluşurum İstersem seninle Naptın gari, naptın gari, gari lo Çok sıradan olmasın hayat İçindeki sıçanı rahat bırak Kımıl kımıl olamıyorsan koş sana, koş sana ihtiyaç var Zaten bitikleri oynuyoruz biz, okeyde dörtlü bulamadık Herkes SMS'e para yağarken bizde evde zeytin yok Yok artık her şey zaten yedik biz Çok görme millet zaten keyfinde, eğlencede Her yerde zımbır zımbır giyin balleyin Ama evde zeytin yok

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin N'aptın Gari Doğuş? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement