Naz Elmas'ın Aklı Ustura Kemal'de - Son Dakika
Magazin

Naz Elmas'ın Aklı Ustura Kemal'de

Naz Elmas\'ın Aklı Ustura Kemal\'de

Çeşme'de tatiline devam eden güzel oyuncu Naz Elmas heyecanla yeni dizisinin yayına girmesini bekliyor.

19.07.2012 12:05  Güncelleme: 14:17

Özel bir televizyon kanalında gelecek hafta yayınlanmaya başlayacak 'Ustura Kemal' adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Naz Elma heyecanla yayını bekliyor.

Naz Elmas diziyi heyecanla beklese de ünlü güzel tatilinden de ödün vermiyor. Tatiline Çeşme'de devam eden Naz Elmas arkadaşları ve ablası ile vakit geçiriyor.

Gündüzleri arkadaş grubu ve ablası ile denize giren güzel oyuncu, akşamları ise eğlence mekanlarında boy gösteriyor. Yoğun bir çekim sezonunun ardından tatili hak ettiğini belirten Naz Elmas, 'Ustura Kemal' dizisinin ilgi göreceğini, sonucu merakla beklediğini söyledi.

YAKINDA USTURA KEMAL'LE EKRANLARDA

Bu arada Haldun Sevel'in eserinden uyarlanan ve bir kabadayının öyküsünü anlatan 'Ustura Kemal' adlı dizinin çekimleri başladı. 1900'lerde geçen bir öykünün işlendiği, Oktay Kaynarca'nın 'Ustura Kemal'i canlandırdığı dizi; Heybeliada, Eyüp, İstanbul Erkek Lisesi gibi dizinin tarihi dokusuna uygun yerlerde çekiliyor. Dizide Oktay Kaynarca'ya Emre Kınay ve Naz Elmas eşlik ediyor.

Show TVde başlayacak olan dizi Çarşamba akşamları yayınlanacak.

Dizide Oktay Kaynarca, Emre Kınay gibi değerli isimlerin dışında giderek güçlenen kadroya Naz Elmas'ta eklenmişti.

Naz Elmas , milli mücadele döneminin anlatıldıgı Ustura Kemal'de Rum Meyhanesinde çalışan hayat kadınlarının başındaki Rum kadını Angel'ı canlandıracak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Naz Elmas'ın Aklı Ustura Kemal'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement