O Hayat Benim'de Yeşim Bozoğlu'nun Yerine Oya Başar Geldi - Son Dakika
Magazin

O Hayat Benim'de Yeşim Bozoğlu'nun Yerine Oya Başar Geldi

O Hayat Benim\'de Yeşim Bozoğlu\'nun Yerine Oya Başar Geldi

O Hayat Benim dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yerine, Nuran'ın kız kardeşini canlandıracak olan Oya Başar geldi.

12.04.2015 16:12  Güncelleme: 16:45

Milliyet Gazetesi'nden Ali Eyüpoğlu, O Hayat Benim dizisinden ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yerine gelecek ismi açıkladı. İşte o yazısı: 'Baştan altını çizerek vurgulamak isterim ki Yeşim Ceren Bozoğlu'nun 'O Hayat Benim' dizisindeki performansı süperdi… Bozoğlu'nun uğruna kilo bile aldığı 'Nuran' karakteri senaryo gereği Hakk'ın rahmetine kavuştu. Sanıyorum bu hafta bulunacak cesedi… Geçenlerde bir gece yarısı, önce sosyal medya hesabından hakkını helal etmeyerek diziden ayrıldığını duyuran, yapımcıyla konuştuktan sonra 'O Hayat Benim'de oynamaya devam eden Bozoğlu, ne oldu da pat diye öldü?

SET ARKADAŞLARIYLA ANLAŞAMIYORDU

Dizinin ilk yönetmeni Merve Girgin'di. O gitti yerine Hülya Bilban geldi. O da ayrılınca dizinin yönetmeni Hamdi Alkan oldu. Televizyon dünyasında konuşulanlar Bozoğlu'nun başta yönetmen olmak üzere set ekibiyle anlaşamadığı yönünde.

REYTİNGLERİ ÇOK İYİ

'O Hayat Benim', yayınlanmaya başladığı haftadan beri pazar akşamları FOX'u zirveye taşıyan bir dizi. Öğrendiğim kadarıyla yapımcıyla kanal, dizinin Haziran 2016'ya kadar uzaması konusunda anlaşma yeniledi.

DEĞİŞEN BİR ŞEY OLMADI

Ayrıldığı sete yeniden dönen Bozoğlu cephesinde değişen bir şey olmadığını gören yapımcı, 'O Hayat Benim'i huzurlu bir şekilde sürdürebilmek için Radikal bir karar verdi ve senaristlerine 'Nuran'ın öldürülmesini söyledi.

YERİNE OYA BAŞAR GELDİ

Yönetmen ve set ekibiyle tartışınca 'Ben olmazsam bu dizi biter' diyen Yeşim Ceren Bozoğlu gidince ekibe tanıdık bir isim katıldı. Oya Başar 'O Hayat Benim'de Bozoğlu'nun hayat verdiği 'Nuran'ın kız kardeşi olarak seyirci karşısına çıkacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin O Hayat Benim'de Yeşim Bozoğlu'nun Yerine Oya Başar Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (53)

  • Eda: Dizideki karakterler dizinin dinamo taşıdır biri gider büyüsü bozulur ve oyun biter. . . 21 6 Yanıtla
  • adanali: Çok uzattılar filmi bitirsinler... 25 0 Yanıtla
  • gül: üzüldüm nuran giderse tutmaz bu dizi tadı kalmaz 22 3 Yanıtla
  • münevver: tabii ki oya başar da ayrı bir renk katar ama Nuran sız nasıl olacak bilmiyorum Ayrıca Yeşim Hanımın oyunculuğunu gerçekten kutlamak lazım. . herkes çıkıp ben oyuncuyum diyor. . . görsünler oyunculuk neymiş. . . 23 1 Yanıtla
  • 06: Bu dizi artık bitmiştir. Boşuna uzatmalari oynamasinlar. 14 9 Yanıtla
  • İnşallah: Nuran karaderini çok güzel canlandırdı rolünü çok güzel oynuyo inşallah yeni bir filmde görürüz kendisini 21 2 Yanıtla
  • yesimcereniistiyoruz: Dizi bitti artık bnm için.. 20 2 Yanıtla
  • 34: Nuran dönsün yoksa dizi bitsin çok sıkıcı 21 0 Yanıtla
  • hayat: Nuran yoksa daha ne izlicez bu ekip çalışması ama başrolde Nuran wardi bencede izlenim oranı düşer filmin şahsen bana çekici gelmiyo nuransiz film 20 0 Yanıtla
  • oya başaran: hayır bence dizi çok güzel olacak çünkü bir üstat gelmiş 13 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement