Oscar'ın Perde Arkası - Son Dakika
Magazin

Oscar'ın Perde Arkası

Oscar\'ın Perde Arkası

Bu yıl 84'üncüsü düzenlenen Oscar Ödülleri, pazar gecesi dünyanın dört bir yanından milyonlarca sinemaseveri televizyonları karşısına kilitledi.

01.03.2012 06:03

ALTIN ZARFI ALAN YAŞADI

Ödüle layık görülen oyuncular Oscar heykelcikleriyle birlikte çok özel bir de zarf alıyor. Akademi tarafından verilen zarfta, oyuncunun hangi yıl hangi ödüle layık görüldüğü yazılıyor. Christopher Plummer, zarfını uzun süre elinden bırakamadı.

TWITTER KUŞU

Jennifer Lopez'in sahnedeyken göğsünün görünmesi Twitter'da bomba etkisi yarattı. JLosNipple ismiyle açılan hesap 4 saatte 4 bin takipçiye ulaştı.

ÖNCE ÖDÜL, SONRA POZ!

Ödül aldıktan sonra oyuncular dev tiyatro salonu içinde ayrılan özel bir bölümde gazetecilere ve töreni canlı yayınlayan ABC televizyonunun muhabirlerine kısa açıklamalar yaptı. Oyuncular ödülleriyle gazetecilere poz verdi.

PERDE ARKASINDA BEKLEYİŞ

Birbirinden ünlü oyuncular, ödül için aday olmasalar bile gecede sunucu olarak yer aldı. Perde arkasındaki özel odalarda sıralarının gelmesi için bekleyen oyuncular, sahnede neler olduğunu minik ekranlardan izledi. Bu sayede programda hiç aksaklık olmadı.

PATLAMIŞ MISIR DAĞITTILAR

Gece boyunca misafirlerin stres yüzünden bayılmamaları için kostümlü genç kadınlar patlamış mısır dağıttı.

TRENDLER OSCAR'DA BELİRLENİR

Her yıl kadınlara yön verecek olan trendler Oscar Ödül Töreni'nde belirleniyor. Bu yıl da yıldızlar saç, makyaj, mücevher ve giyimleriyle kadınlar için tam bir kılavuz oldu!

DÜZ GERDANLIK MODA

Hollywood'un en ünlü isimleri bu yıl çiçek desenli ya da sallantılı gerdanlık modelleri yerine, iri taşlarla bezenmiş düz gerdanlıklar taktı. Cameron Diaz'ın Tiffany & Co., Penelope Cruz'un Chopard ve Michele Williams'ın gerdanlıkları mücevher modasına yön verecek.

BORDODAN VAZGEÇMEYİN

Son birkaç yıldır tırnaklarda çılgın oje renkleri hüküm sürüyor. Simli, metalik, iki renkli ojelerin yerini bu yıl Oscar'larda bordo aldı.

TOPUZLAR GERİ GELDİ

Saçlarda hafif dalgalar, perçemler ve at kuyrukları yine vardı. Ancak ağırlıklı olarak topuz modelleri uygulanmış olması dikkatlerden kaçmadı.

'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Meryl Streep ve 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Octavia Spencer, Oscar heykelciklerine hayran hayran bakarken böyle yakalandı!

Billy Crystal'ın sunumu, Cirque du Soleil'in gösterisi ve Muppet kuklalarıyla geçtiğimiz yıllara göre çok daha renkli bir Oscar gecesi yaşandı. Yıldızlar komik fotoğraflarını Twitter'dan paylaştı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Oscar'ın Perde Arkası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement