'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' Kanal D Ekranlarında - Son Dakika
Magazin

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' Kanal D Ekranlarında

\'Öyle Bir Geçer Zaman Ki\' Kanal D Ekranlarında

Kanal D'nin İlk Bölümü Geçtiğimiz Hafta Ekrana Gelen İzleyicilerden Tam Not Alan, "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" Adlı Dizisi, Bu Akşam da Temposu Yüksek, Duygu Yüklü Bir Bölümle Ekrana Geliyor.

17.09.2010 17:28

Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan’ın yaptığı, senaryosunu Coşkun Irmak’ın yazdığı, başrollerini; Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Yıldız Çağrı Atiksoy, Farah Zeynep Abdullah, Aras Bulut İynemli, Emir Berke Zincidi, Mehmet Sezai Gürhan, Nilperi Şahinkaya, Meral Çetinkaya, Şenay Aydın, Dila Akbaş, Ferit Kaya, Mete Horozoğlu, Wilma Elles, Yeliz Kuvancı, Zeyno Eracar Okdemir ve Salih Bademci’nin paylaşlaştıkları “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” bu akşam 2. ve yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Ali ile Cemile arasında Carolin krizi sonunda patlak verir.

Cemile, yuvasını korumak için kayınvalidesi ile birlikte harekete geçer. Ancak Carolin’in de Ali’den vazgeçmeye niyeti yoktur.

Cemile, sonunda dayanamaz ve Ali’ye Carolin’i sorar. Ali, önce inkâr etmeye kalkışsa da, gerçeği itiraf etmek zorunda kalır. Karı - koca arasında patlak veren bu kavgaya çocuklar da istemeden kulak misafiri olur. Cemile, kocasına resti çeker. Köşeye sıkışan Ali, çareyi gemiye sığınmakta bulur. Eve gelmez, arıza yaptığı için seferi geciken gemisinde kalmaya başlar. Sinirlerine hakim olamayan Ali, telefonda Carolin ile de tartışır. Karısı ile sevgilisi arasında kalan kaptan, bir türlü ne yapacağına karar veremez. Okulda da sular durulmaz. Berrin, Ahmet’i polis baskınından kurtarmak için onun dağıttığı bildirileri kendi çantasında saklar. Bu kez de o tehlikededir. Aylin ise sınıf arkadaşına uyarak okuldan kaçar ve bir partiye gider. Ali’nin yabancı bir kadın ile yasak aşk yaşadığı abisi ve yengesinin de kulağına gider. İkili bu fırsatı kaçırmaz. İğneli ve kinayeli laflarla bozulan huzuru iyice kaçırırlar. Devreye Hasefe Ana girer. Ali evine döner ve bütün aile Cemile’lerdeki yemekte biraraya gelir. Ancak onları bir sürpriz beklemektedir.

Yapım : D Yapım

Koordinatör : Lale Eren

Yönetmen : Zeynep Günay Tan

Öykü ve Senaryo : Coşkun Irmak

Proje Tasarım : Vural Yaşaroğlu

Öykü Geliştirme ve Tretman : Gülizar Irmak

Uygulayıcı Yapımcı : Cengiz Deveci

Görüntü Yönetmeni : Sedat Yücel

İkinci Yönetmen : Deniz Koloş

Sanat Yönetmeni : Murat Güney

Sanat Yönetmeni : İsmail Durmaz

Müzik : Nail Yurtsever

Tarih Danışmanı : Asaf Güven Aksel

Oyuncular : Ali; Erkan Petekkaya, Cemile; Ayça Bingöl, Carolin; Wilma Elles, Berrin; Yıldız Çağrı Atiksoy, Mete; Aras Bulut İynemli, Aylin; Farah Zeynep Abdullah, Osman; Emir Berke Zincidi, Hasefe; Meral Çetinkaya, Soner; Mete Horozoğlu, Balıkçı; Orhan Alkaya, Kemal; Mehmet Gürhan, Neriman; Zeyno Eracar, Mesude; Nilperi Şahinkaya, Ayten; Dila Akbaş, Ahmet; Tolga Güleç, Hakan; Salih Bademci, Kürşat; Ferit Kaya, Meral; Simay Küçük, Necati; Sercan Badur, İnci; Yeliz Kuvancı, Amina;Şenay Aydın

Yayın Tarihi : 21 Eylül Salı/ 2010

Yayın Saati : 20.00

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' Kanal D Ekranlarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement