Plaja Hazır Mısınız? - Son Dakika
Magazin

Plaja Hazır Mısınız?

Plaja Hazır Mısınız?

Sahilde romantizm rüzgarı KOM, farklı vücut tiplerine hitap eden modelleriyle plajlarda kendine güvenen kadınlar yaratıyor.

25.05.2013 06:01

Sahilde romantizm rüzgarı

KOM, farklı vücut tiplerine hitap eden modelleriyle plajlarda kendine güvenen kadınlar yaratıyor. Gökkuşağı, Afrika Rüyası ve Orman Çiçekleri gibi yedi farklı temaya sahip olan KOM koleksiyonunda; yaklaşık 600 mayo ve bikini modeli var. Rengarenk koleksiyonda; sezonun trendi dantel de geniş yer buluyor. Dantel desenli mayo ve bikiniler; plajlarda romantik bir hava estiriyor.

Kendi bikinini yarat

Sunset'in Mix & Match koleksiyonu; yaz boyunca plajda ve havuzda kendi modanızı yaratmanızı sağlıyor. Akıllı tasarımlarıyla vücut kusurlarını gizleyen koleksiyon; sunduğu yüzlerce farklı alt ve üst seçeneğiyle hayalinizdeki bikiniyi oluşturmanıza fırsat veriyor. Çift renk kombinasyonları, zarif aksesuvarlar ve leopar ile zebra desenleri çok popüler...

Ezonun trendi straplez bikini

Argento; İsveçli model Kajsa Nord'un tanıttığı yeni koleksiyonuyla 2013 yazına iddialı giriyor. Argento koleksiyonunda; etnik baskılar, geometrik desenler, metal aksesuvarlar ve hayvan desenli detaylar sıkça yer alıyor. Sezonun trendi olan straplez modeller de koleksiyonda geniş yer tutuyor.

Siyah ile dorenin uyumu

Penti'nin Miami plajlarından ilham alan yeni koleksiyonu; iştah açan dondurma renklerini, masum fırfırları ve ikonik modelleri plajlara taşıyor. Mix & Match serisi bikiniler; alt ve üst beden ölçüleri farklı olan kadınların özgürce seçim yapmasına imkan veriyor. Koleksiyonda; mercan, mavi ve yeşilin tonları ile siyahdore renkleri öne çıkıyor.

Bikini izine son

Bonesta Beachwear, rengarenk straplez mayo ve bikini modelleri ile boyunda oluşan bikini izine son veriyor. Sezonun en trendy modellerini, zengin renk seçenekleriyle sunan koleksiyonda; mayo ve bikiniler ile uyumlu pareolar da yer alıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Plaja Hazır Mısınız? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement