Russel Crowe İçin Türk Usulü Eğlence - Son Dakika
Magazin

Russel Crowe İçin Türk Usulü Eğlence

Film çekimi için Türkiye'de bulunan Russell Crowe ve ekibi, önceki gece Asmalımescit'te eğlendi. Filmin oyuncularından Cem Yılmaz ise 'Hey Onbeşli' isimli türküyü seslendirdi.

04.03.2014 11:02  Güncelleme: 11:52

Russell Crowe'un yönetip başrolünü oynadığı 'The Water Diviner' isimli filmin İstanbul çekimleri devam ediyor. Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'ın rol aldığı filmin ekibi, önceki gece Asmalımescit'teki bir kulüpte parti yaptı. Russell Crowe, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin Erdoğan, Meltem Cumbul, Ozan Güven ve set çalışanlarının katıldığı partide, gece için özel olarak sahne kuruldu.

CEM YILMAZ'DAN 'HEY ON BEŞLİ'

Geceye adeta Türk ezgileri damga vurdu. Oryantal ve roman havasının hakimi olduğu gecede bir ara Cem Yılmaz kendisini sahneye attı ve 'Hey On Beşli (Tokat Yolları Taşlı)' adlı türküyü seslendirdi.
Gecede bir de dansöz sahne aldı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz mekanı ilk terk eden isim oldu. Yılmaz, "Russell ve ekibi bizi Avusturalya'da ağırlamıştı. Şimdi sıra bizdeydi. Türk kültürü dolu bir gece ile onu ağırlamak istedik" dedi. Eski eşinin adından oluşan son model VIP aracı ile Cem Yılmaz mekandan ayrıldı.

CROWE MEKANDAN SARHOŞ AYRILDI

Russell Crowe mekanı sarhoş halde terk etti. Crowe, kendisinden para isteyen sokak çocuğu ile sohbet ettikten sonra ona 100 Avusturalya Doları verdi.


Russel Crowe İçin Türk Usulü Eğlence
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Russel Crowe İçin Türk Usulü Eğlence - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Gökhan: Türk kültürünü yaşatmışlar... Bizleri kimler temsil ediyor... 1 1 Yanıtla

Advertisement