Saba Tümer'den sert çıkış: "Senin de başına gelebilir" - Son Dakika
Magazin

Saba Tümer'den sert çıkış: "Senin de başına gelebilir"

Saba Tümer\'den sert çıkış: "Senin de başına gelebilir"

Başkalarına zarar vermemek için evde oturduğunu söyleyen Saba Tümer, "Sen celebrity isim olabilirsin, Prens Charles olabilirsin ama senin de başına gelebilir.

28.03.2020 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkalarına zarar vermemek için evde oturduğunu söyleyen Saba Tümer, "Sen celebrity isim olabilirsin, Prens Charles olabilirsin ama senin de başına gelebilir. Nitekim Prens Charles'in de başına geldi" dedi. Yardımcısına gelmediği günlerin yevmiyesini vererek izin verdiğini söyleyen başarılı sunucu, bu dönemde televizyona geri dönmeye karar verdiğini açıkladı.

İşte Saba Tümer'in öne çıkan açıklamaları;

Beni sinirlendiren sokağa çıkmak mecburiyeti olmayan kişilerin sokakta sosyalleşmesi oldu. Hala neyin sosyalleşmesi? Ben de ailemi görmeyi, arkadaşlarımla eğlenmeyi bilirim. Belki ben de taşıyıcıyım. Bilemezsin ki… Başkalarına zarar vermemek için evde oturuyorum.

Evde çok güzel vakit geçiriyorum. Yapacak çok şey de varmış evde… Temizlik yapıp evi siliyorum. Saçımı, makyajımı yapıyorum. Takipçilerimle konuşuyorum. Yoga, meditasyon yapıyorum. Geçiyor vakit bir şekilde…

Bir kesim var sokağa çıkan… Herkesin kendi kararı… Ben büyüklerimizi dinliyorum. Sokağa çıkmayın dendiğinde çıkmıyorum. 14-15 gün yürümedim. Hayatımdan çok fazla bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum. Önümüzde İtalya, İspanya, Çin gibi örnekler var. Çektiğim videoda da söylemiştim. Hadi okuduğunu anlamıyorsun. İdiot musun? Meğer İngiltere'de de sözlüğe girmiş. 'Korona idiot' diye…

Bizlerin de evlerinde oturması gerekiyor. Sen celebrity isim olabilirsin, Prens Charles olabilirsin ama senin de başına gelebilir. Nitekim Prens Charles'in de başına geldi. Bir de, "O da evde oturuyormuş" dedirtip örnek olmamız gerekiyor.

Nisan ayında başlatacağım bir projem vardı. Üniversitelere gidecektim. İptal ettim. Bu süreci elimden geldiğince, akıl sağlığımı da koruyarak evde geçiriyorum.

Haftada 3 gün gelen yardımcım vardı. Onun da sağlığı çok önemli… Buraya gelmek için birkaç vasıta değiştirip geliyor. Gelmediği günlerin yevmiyesini vereceğimi söyleyip yardımcıma izin verdim.

Televizyona döneceğim. Geceyi tercih ederim. Tekrardan bir 'Talk Show' yapmak istiyorum. Bu dönemde karar verdim geri dönmeye… İnsanların eğlenmeye, kafayı dağıtmaya ihtiyacı var. Üzerime düşen görevi yapacağım.

David Beckham videosunda maksat eğlenmekti. Ben de eğlendim. İzleyenler de eğlendi. Üçüncü de tanışırsak daha çok eğleneceğim. Evli barklı adam sonuçta ama bir karşılaşmak isterim dünya gözüyle…

Bazen geçmiş programlarımı izlediğimde ne kadar çok gülmüşüm diyorum. Ne gerek vardı o kadar gülmeye?

Bugüne kadar yaptığım programların hepsi bana göre değerliydi ama Sezen Aksu ile yapmış olduğum program kült bir programdı. Ajda Pekkan ile yaptığım programda kült programlarım arasında… Mütevazı olamayacağım. İyiyim yani…

Kahkaha krizine girdiğim programlar oldu. Gözümden yaş geldi. Kendime gelemedim. Video koydular araya ben toparlayayım diye…

Kötü bir gafım olmadı. Kimseyi üzecek bir gafta bulunmadım. Programımdan sonra hiçbir konuğu evine rezil olacak şekilde göndermedim. O konuda çok hassas davrandım. Çok huzurluyum.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Saba Tümer'den sert çıkış: 'Senin de başına gelebilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.


Advertisement