Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş gönlünü milli voleybolcuya kaptırdı! - Son Dakika
Magazin

Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş gönlünü milli voleybolcuya kaptırdı!

Sadakatsiz\'in Aras\'ı Berkay Ateş gönlünü milli voleybolcuya kaptırdı!

"Sadakatsiz" dizisinin ekibine bu sezon dahil olan, 'Aras' karakterine hayat veren oyuncu Berkay Ateş, her hareketiyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Özel hayatıyla da merak edilen Ateş'in, son olarak yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. 34 yaşındaki ünlü oyuncunun, Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncularından biri ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Berkay Ateş'in ortaya çıkan bir fotoğrafı da iddiaları kanıtlar nitelikte.

06.12.2021 13:02  Güncelleme: 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon 'Sadakatsiz' dizisinin kadrosuna katılan ve dizide 'Aras Ateşoğlu' karakterine hayat veren Berkay Ateş, gönlünü ünlü bir voleybolcuya kaptırdı. Arkadaş ortamında tanışan 34 yaşındaki Ateş ile kendisinden dört yaş küçük Simge Aköz'ün (30) yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı.

MAÇLARINI İZLEMEYE GİDİYOR

Daha önce 'Çukur', 'Alev Alev', 'Anne' gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncunun seti olmadığı dönemde ise Simge Aköz'ün maçlarını izlemeye salona gittiği öğrenildi.

Simge Aköz ile Berkay Ateş, geçtiğimiz günlerde Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt ve oyuncu Güven Murat Akpınar'la bir araya gelmişti.

"HAYATIM DEĞİŞMEDİ" DEMİŞTİ

Öte yandan Berkay Ateş, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda; 'Tanınıyor olmak neleri değiştirdi?' sorusuna şu sözlerle yanıt vermişti:

"Sokakta tepkiler fazlalaştı. Ama hayatımda değişen bir şey olmadı. Sevdiğim insanlarlayım. Kadın ilgisi de erkek ilgisi de arttı. Aslında izleyici ilgisi arttı. İnsanlarla sokakta buluşabilmek, konuşabilmek güzel."

Son Dakika Magazin Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş gönlünü milli voleybolcuya kaptırdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement