Şahan Gökbakar'dan "Dilimli karpuz" sitemi: Çocukken pazarda 1 dilim ikram ederlerdi - Son Dakika
Magazin

Şahan Gökbakar'dan "Dilimli karpuz" sitemi: Çocukken pazarda 1 dilim ikram ederlerdi

Şahan Gökbakar, marketlerde karpuzun dilimlenerek satılmasına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Marketteki dilim karpuzların fotoğrafını paylaşan komedyen "Çocukken pazarda 1 dilim ikram ederlerdi. Vay be, güzel ülkem" dedi.

26.05.2022 08:47  Güncelleme: 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şimdilerde Recep İvedik 7 filminin hazırlıklarına başlayan Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Komedyen son olarak karpuzun dilimlenerek satılmasına tepki gösterdi.

"VAY BE GÜZEL ÜLKEM"

Geçtiğimiz sene Marmaris bölgesinde çıkan orman yangınlarına müdahale edilmesi için yaptığı yardım çağrılarıyla hafızalara kazınan Şahan Gökbakar, gittiği markette karpuzun dilimlenerek satıldığını görünce sessiz kalmadı. Reyonun fotoğrafını çekerek Twitter hesabından yayınlayan Gökbakar, "Çocukken pazara giderdik, karpuz almadan 1 dilim ikram ederlerdi tadına bak diye...Vay bee...Güzel ülkem" dedi.

Şahan Gökbakar, karpuzun dilimlenerek satılmasına tepki gösterdi
Şahan Gökbakar\'dan "Dilimli karpuz" sitemi: Çocukken pazarda 1 dilim ikram ederlerdi

Son Dakika Magazin Şahan Gökbakar'dan 'Dilimli karpuz' sitemi: Çocukken pazarda 1 dilim ikram ederlerdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Fatih Yuzucu: karpuz HAZİRAN Ayı itibari ile hasat edilir. Soframıza TEMMUZ dan sonra düşer. ve fiyatları o zaman hesaplı olur. Erken hasat için çeşitli ilaçlar kullanılmış ürünler mevsiminden önce PAHALI olur. Yinede TEMMUZ da kilosu 4..5 tl olacağı kesin. Şahan yanlış yerlerde geziniyor.. Yazık.. 5 7 Yanıtla
  • Caner kayalı: Birader 15 gün daha bekleyemedin mi.Haziranın 15 i gelmeden karpuz mevsimi tam olarak başlamış sayılmaz.Bu 50 yıl öncede böyleydi şimdide böyle.Bak haziranın ortası ve sonrasında aynı haberi tekrar yap millet seninle şimdi dalga geçtiği gibi dalga geçsin.Eskiden insanımız bilgiye ulaşmakta zorlanırdı cahil cühela görülür böyle algıları yerdi.Şimdi öyle değil.Her üreticiden,her bölgeden insanların binlerce takipçisi var.Neyin ne olduğunu senden daha iyi biliyorlar.Ondan kaşına kaşına gülüyoruz. 4 4 Yanıtla
  • Naci Kuru: Konustu bal kabagi 1 5 Yanıtla
  • İsmail Karakuş: boş konuşuyor. temmuz ağustosta kiloyla verirler tosunum. 2 3 Yanıtla
  • Bilal Korkmaz: Marketten almayın sizde pazarda 6tl ayrıca daha karpuz zamanı tam gelmedi 2 3 Yanıtla
  • Nuray Yigit: seçim i dört gözle bekliyoruz 2 2 Yanıtla

Advertisement