Seçkin Piriler, Eski Eşini Uyardı: Çocuklarım O Kadını Görmeyecek - Son Dakika
Magazin

Seçkin Piriler, Eski Eşini Uyardı: Çocuklarım O Kadını Görmeyecek

İhanet yüzünden Kaan Tangöze'den tek celsede boşanan Seçkim Piriler, eski eşini çocukları konusunda uyararak "O kadını kesinlikle görmeyecekler" dedi.

22.03.2016 10:25

Seçkin Piriler 6 yıllık eşi, Duman Grubu'nun solisti KaanTangöze'den ihanet yüzünden 10 gün önce boşanmıştı. Çünkü Kaan Tangöze 9 aydır aşk yaşadığı Kıvılcım Ural'la yakalanmıştı.

"ÇOCUKLARIM O KADINI GÖRMEYECEK"

Oğulları Hakan ve Volkan ile hafta sonları görüşen Kaan Tangöze'ye, Seçkin Piriler'den bir uyarı geldi: "Çocuklarım kesinlikle o kadını görmeyecek."

"BEN YUVA YIKMADIM" DEMİŞTİ

Kıvılcım Ural ile birlikte yaşayan Kaan Tangöze bu şartı kabul etti. Kıvılcım Ural yaptığı son açıklamada "Ben yuva yıkmadım" demişti.

Seçkin Piriler, Eski Eşini Uyardı: Çocuklarım O Kadını Görmeyecek
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Seçkin Piriler, Eski Eşini Uyardı: Çocuklarım O Kadını Görmeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Karsiyaka: Herifin tipe bak tam bağımlı bence amateme yatmali birde eşini aldatiyor 16 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE İNKILAP DÜŞMANLARI CUMHURİYET DÜŞMANLARI DEMOKRASİ DÜŞMANLARI BAYRAK DÜŞMANLARI HAK VE ADALET DÜŞMANLARI DOĞRU TARTI VE DOĞRU TERAZİ DÜŞMANLARI ÜRETİM VE İLERİCİLİK DÜŞMANLARI AT GÖZLÜĞÜ TAKMIŞ SAHTE HİLAFETÇİLER MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN SİZLER GERİCİLER ÖRÜMCEK BEYİNLİLER ALLAH İLE ALDATAN SAHTEKAR DİNCİ TAKIMI MÜSLÜMAN GÖRÜNÜMLÜ ALLAH İLE ALDATAN RANTİYECİLER SİYONİSTLER İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNİN MÜDAVİMLERİ KIYAMET FİTNECİLERİ... 4 4 Yanıtla
  • ....: Kadin hakli. Dagilin. 5 0 Yanıtla
  • asker: Kim bunlar yaa...neden bu kadar meşgul ediyorlar medyayı. bize bunların özel hayatından. saçma sapan bi haber. yazıkkkk 4 0 Yanıtla

Advertisement