Seçkin Piriler: Kaan Boşanmak İstemiyor - Son Dakika
Magazin

Seçkin Piriler: Kaan Boşanmak İstemiyor

Eşi Kaan Tangöze'nin Kıvılcım Ural'la yaşadığı aşk ortaya çıkınca zor günler geçiren Seçkin Piriler, konuyla ilgili "Kaan boşanmak istemiyor, ben karar vereceğim" dedi.

12.01.2016 10:15  Güncelleme: 10:24

Duman Grubu'nun solisti olan eşi Kaan Tangöze'nin, Kıvılcım Ural ile el ele yakalanmasından sonra evliliği sarsılan eski manken Seçkin Piriler'den şaşırtan boşanma açıklaması!

"KAAN BOŞANMAK İSTEMİYOR"

Yaşadığı sıkıntılı süreç nedeniyle oldukça zayıfladığı görülen Piriler, önceki gün katıldığı bir davette boşanma sorularına şaşırtıcı bir cevap verdi.

"Kaan benden boşanmak istemiyor. Ayrılık kararını ben vereceğim. Hakan ve Volkan canımız. Çocuklarım babalarını çok seviyor. Boşansak da her zaman bir araya geliriz." dedi.

Kıvılcım Ural ile Kaan Tangöze işte böyle görüntülenmişti.

Seçkin Piriler, Tangöze'nin yakalanmasının hemen ardından objektiflere mutluluk pozu vermişti.

Seçkin Piriler: Kaan Boşanmak İstemiyor

Son Dakika Magazin Seçkin Piriler: Kaan Boşanmak İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Cizreli: Kürt halkı katledilmiyor. teröristler öldürülür ... gel Trakyalı bu tarafa gel :) 6 3 Yanıtla
  • ALİ: SENİNDE KAANINDA BUNLARI HABER YAPMAYIN KİM BUNLAR YAAA 7 0 Yanıtla
  • 555: Zaman gelecek(yaşa başa bakmaz),,Eyvah,biz yolcuğuz galiba,bu Dünya,da hayatımız Televizyon başlarında çekirdeklerle,kahve,çay,sigara,alkol,akıllı telefonlarla,gece hayatları,moda,fal,para pul,şans oyunları gibi boş şeylerle uğraşarak geçti,MAL gibi yaşamışız,,diyecekler.Pişmanlık göstermek için kafayı duvara vurmak isteyecekler,ama yerinden kalkamayacaklar.Yattığı yerden son1defa 4 duvara gözlerini çevirip,,haaaaaaa,1bardak içkiye,1paket sigaraya namusumuzu boşuna satmışız,,diyecekler. 3 1 Yanıtla
  • Ub: Senin de yan cebine 3 0 Yanıtla
  • Zaza : yaw He He He kürt ..... 0 2 Yanıtla
  • 555: Atalarımız,,İnsanlar konuşa konuşa,hayvanar koklaşa koklaşa anlaşırlar,,demişler.Bizde malasef hiç biri işlemiyor.Sadece yan bakmak,laf atmak yeterli.Hiç düşünmeden,dinlemeden,sormadan,BEYİN yerine hemen eller,ayaklar,sopalar,taşlar,bıçaklar,pompalı tufekler devreye giriyor/konuşuyor.İş işten geçtikten sonra kara kara düşünmye başlar,,Allah,ım ben ne yaptim,affet beni,,diye yalvarmaya ağlamaya başlar,bazen kendini de vurur.Acaba dizilerden,filimlerden,muzik sözlerinden etkilenip,birilerini örne 2 0 Yanıtla

Advertisement