Setlerden Müzik Dünyasına - Son Dakika
Magazin

Setlerden Müzik Dünyasına

Setlerden Müzik Dünyasına

Ayça Varlıer'den Mustafa Avkıran'a, Teoman Kumbaracıbaşı'ndan Timuçin Esen'e pek çok ünlü oyuncu; profesyonel olarak müzikle de ilgileniyor.

27.03.2013 11:03  Güncelleme: 11:39

TİMUÇİN ESEN

DİZİ JENERİĞİ YAPTI

Sahne, sinema ve televizyon ekranlarındaki başarılı oyunculuğuyla tanınan Timuçin Esen, 'Mayhoş' albümünü iki yıl önce çıkarmıştı. Ünlü sanatçı albüme; yorumcu, söz yazarı ve besteci kimliğiyle imza atmıştı. Timuçin Esen şimdilerde Engin Günaydın'ın başrolünü oynadığı 'Galip Derviş' isimli diziye yaptığı jenarik müziğiyle gündemde.

TEOMAN KUMBARACIBAŞI

ROCK GRUBU VAR

Şu sıralar 'Matmazel Julie'den Esintiler' adlı oyunda rol alan Teoman Kumbaracıbaşı da sıkı bir rock'çı! Kumbaracıbaşı'nın kurucusu, solisti ve gitaristi olduğu Acaipademler isimli rock grubu, ilk albümleri 'Marshall Planı'nı 2009'da çıkarmıştı. Grup ikinci albüm için hazırlık yapıyor.

BARTU BÜYÜKÇAĞLAYAN

SOLİST VE GİTARİST

'Yalan Dünya' dizisinin 'Orçun'u Bartu Küçükçağlayan, Büyük Ev Abluka adlı grupta hem solist, hem de gitarist olarak yer alıyor. Grubun ilk albümü 'Full Faça' geçen Aralık'ta çıktı.

MUSTAFA AVKIRAN

DUMAN'DAN MÜSLÜM BABA'YA

Usta oyuncu Mustafa Avkıran bugüne kadar 'Batı Yakası Hikayesi' ve 'Üç Kuruşluk Opera' gibi müzikallerde rol aldı. Oyuncu; her hafta kurucusu olduğu garajistanbul'da 'Sabahlar Olmasın' adlı bir gösteri sunuyor. Gösteride; sarhoş eden ve sarhoş olunan geceleri anlatan şarkıları seslendiren Avkıran'ın repertuvarında; Duman'dan Müslüm Gürses'e, Orhan Gencebay'dan Tanju Okan'a kadar pek çok ismin şarkısı bulunuyor.

AYÇA VARLIER

İLK ALBÜMÜ 'ELİF'

Amerika'da müzik ve tiyatro eğitimi alan Ayça Varlıer; 'Gümüş' dizisi ile tanınmıştı. Üç sezondur devam eden 'Leyla'nın Evi' isimli tiyatro oyununda rol alan oyuncu, 'Taş Mektep' adlı filmle de sinemaya adım attı. Caz kulüplerinde sahneye çıkan Varlıer; ilk kez iki yıl önce sevgilisi Emir Ersoy'un albümü için stüdyoya girip 'Sil Baştan' isimli şarkıyı seslendirmişti. Ünlü oyuncu, 'Elif' adlı ilk albümünü geçtiğimiz günlerde çıkardı.

ERDEM YENER

BEŞ YILDIR BU İŞİN İÇİNDE!

Reklam filmleriyle tanınan ve dizilerde boy gösteren Erdem Yener; 'Kirli' isimli ilk albümünü 2008'de çıkarmıştı. Son günlerde 'Rüyalar Kızı' adlı single'ı ile adından söz ettiren Yener, yeni albümü için hazırlıklarını sürdürüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Setlerden Müzik Dünyasına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement