Yıldız Tilbe, Tek Gecelik İlişkisini Affeden Sezen Aksu ile Nasıl Barıştığını Anlatttı - Son Dakika
Magazin

Yıldız Tilbe, Tek Gecelik İlişkisini Affeden Sezen Aksu ile Nasıl Barıştığını Anlatttı

Sezen Aksu, sevgilisi Uzay Heparı ile 25 yıl önce tek gecelik ilişki yaşayan Yıldız Tilbe'yi affetmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Tilbe, "Çok güzel bir hediye götürdüm. Bir araya geldik" dedi.

01.01.2018 14:26  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz gün "Sezen Aksu ile 25 yıllık küslüğü sona erdi" şeklindeki haberlerle gündeme gelen Yıldız Tilbe, konu hakkında bir düzeltme yaptı.

KIYAFETİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Şarkıcı Yıldız Tilbe, yılbaşı sahnesi için Hilton otelindeydi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tilbe, kırmızı şık bir kıyafetle göz kamaştırdı. 2017 yılının kendisi için iyi geçtiğini dile getiren başarılı şarkıcı, 2018 yılının ise daha iyi geçmesini istedi.

"BİZ ASLINDA KÜS DEĞİLDİK"

Sözcü'de yer alan habere göre; Yıldız Tilbe, Sezen Aksu ile olan 25 yıllık küslüğü hakkındaki sorulara ise "Biz aslında küs değildik. Sadece görüşemiyorduk. Ben de ona güzel bir hediye götürdüm. Bazı haberlerde çikolata yazdı ama çikolata değildi değerli bir şeydi. Yani sonuçta bir araya geldik" ifadelerini kullandı.

SEVENLERİNİ MEST ETTİ

Açıklama sonrası sahne performansına geçen sanatçı, 'Delikalım' ve 'Cabuk olalım Aşkım' yanı sıra eski şarkılarından oluşan güzel bir performans sergiledi.

Yıldız Tilbe, Tek Gecelik İlişkisini Affeden Sezen Aksu ile Nasıl Barıştığını Anlatttı

Son Dakika Magazin Yıldız Tilbe, Tek Gecelik İlişkisini Affeden Sezen Aksu ile Nasıl Barıştığını Anlatttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Gazoz: Rahmetlidede gerçekten mide yokmuş 29 4 Yanıtla
  • Umut : Ülkede başka sorun kalmadı.şu yaptığınız haberlere bakın . Açlık ,sefalet , yolsuzluk, kadın ve çocuklara karşı yapılan taciz ölumler vs vs . 19 9 Yanıtla
  • benko: Bu kafayla anca gdrsiniz...araplar bile islamı , müslümanlığı düşünmüyorlar...zengin araplar namaz kılıyor mu, oruç tutuyor mu ? Zulüm gören müslumanlara sahip çıkıyor mu? Myanmar olaylarını görmüyormusunuz?. Araplar sadece hacı adylardan para bırakmalarını bekliyorlar...o paralarla ne yapıyorlar? Ordan hurdan silah almıyorlar mı ? Amerika ve israil e uşaklık yapmıyorlar mı ? Bizi yine arkadan vurmaya çalışmıyorlar mı??? Bu kafayla anca gidersiniz... 12 11 Yanıtla
  • Hass: Sezen Aksu'nun affetmesi önemli değil ki.Allaha affettir kendini.. 21 1 Yanıtla
    AyNur : Aynen 1 0
  • Hikmet: Atın çöpe gitsin 6 10 Yanıtla
  • Ali: Bunlar arı kovanı gibi giriş çıkışta aynı yolu kullanıyorlar 10 2 Yanıtla
  • Ere: Size hersey yakisir 6 2 Yanıtla
  • Mikail: Sezen Aksu o dönem Uzay Heparıyla birlikte değildi. Onno Tunçla birlikteliği vardı. Ve Yıldız ilişkiyi söylemese haberi olmayacaktı. 8 0 Yanıtla
  • Kâhya Yahya: Erkek yaparsa hovarda, kadın yaparsa tuu kaka. Allah affetsin 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement