Sıla fena pişti oldu! İlker Kaleli için yazdıklarını eski eşi için de yazmış - Son Dakika
Magazin

Sıla fena pişti oldu! İlker Kaleli için yazdıklarını eski eşi için de yazmış

Müzik dünyasının başarılı sesleri arasında yer alan Sıla, şarkılarıyla olduğu kadar aşklarıyla da konuşuluyor. Oyuncu İlker Kaleliyle yeni bir aşka yelken açan Sıla'nın aşkını ilan ettiği paylaşıma yazdığı "Canımın canısın" sözünü, geçtiğimiz yıl eski eşi Hazer Amani ile paylaşımında da kullandığı ortaya çıktı.

27.05.2021 20:48  Güncelleme: 21:41

Sanat dünyasında sesi beğenilen isimlerden biri olan Sıla, seslendirdiği şarkıların yanı sıra rüzgarlı aşklarıyla da konuşulmaya devam ediyor. Ahmet Kural'la birlikteliklerinin ardından magazin gündeminden düşmeyen Sıla, daha sonra şef Hazer Amani'yle dünya evine girmişti.

Sıla'nın, mutlu başlayan evliliği de yürümedi ve geçtiğimiz yıl Amani'yle ayrılık kararı aldı. Güzel şarkıcının son olarak oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Bir süredir aşk iddiaları karşısında sessiz kalan ikili, geçtiğimiz günlerde Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla birlikteliklerini ilan etti.

Sıla fena pişti oldu! İlker Kaleli için yazdıklarını eski eşi için de yazmış

ÖNCE İLKER KALELİ PAYLAŞTI

Kaleli, sevgilisiyle fotoğrafını "Gelirmiş... Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine... Bilmediğim, canımdan can bir yere..." notuyla paylaştı.

Sıla fena pişti oldu! İlker Kaleli için yazdıklarını eski eşi için de yazmış

SILA PAYLAŞIMINDA TEKRARA DÜŞTÜ

Sıla ise yayınladığı kareye, "Diyecek afili söz çok; fakat söze ne hacet... Konu sen olunca afili olan kalbim. Şu canımın canısın" notunu düştü.

Ancak şarkıcının, Kaleli için kullandığı "Canımın canısın" sözünü, geçtiğimiz yıl eski eşi Hazer Amani ile paylaşımında kullandığı ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sıla, Amani ile bu fotoğrafını, "Canımın canısın" mesajı ile yayınlamıştı. 40 yaşındaki şarkıcının, eski eşi ve yeni sevgilisi için kullandığı kelimeler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sıla fena pişti oldu! İlker Kaleli için yazdıklarını eski eşi için de yazmış

Son Dakika Magazin Sıla fena pişti oldu! İlker Kaleli için yazdıklarını eski eşi için de yazmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Citizen : Ahmet kural gibi bir yeteneğin başına çorap örecekti başaramadı. Umarım hakettiği değeri Eninde sonunda görecek. Kalitesiz bir insan 54 2 Yanıtla
  • Jlll: Kesinlikle sadakat sorunu yaşayan biri bence 42 0 Yanıtla
  • Bjk1903: bu sıla problemli birine benziyor ilişkileri uzun sürmüyor 40 0 Yanıtla
  • Rüknettin dede: Bu ne bohem hayattır.Zinanın adı olmuş flört,aşk,sevgililik.Cehennem ateşinine dayanabileceğiniz kadar günah işleyiniz. 31 1 Yanıtla
  • Ettac: Aşk bu kadar basitmi ? Birkaç ayda bir aşik oluyorlar. 32 0 Yanıtla
  • konuşan adam: kopyala yapıştır adamdan sıkılınca gelsin yenisi onada yapıştır parasıyla değilmi kardeşim 26 0 Yanıtla
  • Candan: Kadın candan seviyor ne var bunda? 5 12 Yanıtla
  • Tehlikeli : Ama ışe yaramaz soğuk 15 0 Yanıtla
  • qqqqq: sılanın eskiden bi değeri vardı asil duruyodu bu aşk olaylarından dolayı gözümden düştü artık sıradan popçu 14 1 Yanıtla
  • Mert: :) hah hah komik olmuş 14 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement