Survivor Hasan Ameliyat Oldu - Son Dakika
Magazin

Survivor Hasan Ameliyat Oldu

Survivor Hasan Ameliyat Oldu

"Survivor Gönüllüler Ünlüler 2012" yarışmasına katılan Hasan Yalnızoğlu ameliyat oldu.

14.02.2013 14:03  Güncelleme: 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hasan Yalnızoğlu, rol aldığı dizinin çekimlerinde siperin üzerinden trambolinle atlarken sağ çapraz bağlarını yaraladı. İlk müdahalenin ardından Medical Park Gebze Hastanesi'ne getirilen ünlü oyuncuya Medical Park Gebze Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölüm Başkanı Op. Dr. Cengiz Çabukoğlu ve ekibi tarafından ön çapraz bağ yırtığı ameliyatı yapıldı.

Hayatının sürekli zorlu sahnelerle geçtiğini ifade eden Hasan Yalnızoğlu, "Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinde çekim yapılırken, diğer tarafta prova yapıyordum. Siperin üzerinden trambolin ile zıplayarak atladım. Fakat tam yere basarken, sağ çapraz bağdan herkes tarafından duyulan bir sesle bağlarım koptu. Medical Park Gebze Hastanesi'nde yapılan acil müdahale ve Op. Dr. Cengiz Çabukoğlu tarafından yapılan ameliyat başarılı geçti. Operasyondan yeni çıktım fakat kendimi çok iyi hissediyorum. Doktorlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ameliyatın yaklaşık bir saat sürdüğünü belirten Çabukoğlu, "Yırtık ile ilgi oluşum başarılı bir şekilde tedavi edildi, Hasan Bey'in mevcut genel durumu çok iyi bugün taburcu edilecek" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Survivor Hasan Ameliyat Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • selma sarikaya: Hasan seni cok seviyirum all star da basarilarinin devamini bekliyorm 0 0 Yanıtla

Advertisement