Tolga Karel Baba Oldu - Son Dakika
Magazin

Tolga Karel Baba Oldu

Tolga Karel Baba Oldu

Oyuncu Tolga Karel ve Günay Musayeva çiftinin 'Cihangir Can' adını verdikleri bebekleri bugün dünyaya geldi.

18.05.2012 12:03  Güncelleme: 12:21

Geçen ağustos ayında sürpriz bir kararla Azeri model Günay Musayeva'yla evlenen oyuncu Tolga Karel'in oğlu dünyaya geldi. Ünlü çift çocuğunun adını Cihangir Can koydu ve bu mutlu anın fotoğraflarını twitter'dan paylaştı.

Evlendikten kısa süre sonra eşinden bebek haberi aldığını söyleyen Karel, sevinçten havalara uçtuğunu belirtmişti. Geçen haftalarda bebeğinin ultrason görüntüsünü "İşte bizim kıvırcık" notuyla facebook sayfasından paylaşan Karel, iki gün önce de bebeğinin cinsiyetini öğrenmişti

Karel, 4 aylık hamile olan eşinin erkek bebek dünyaya getireceğini açıklamışt Baba olmaya kendisini fazlasıyla hazır hissettiğini belirten 33 yaşındaki Karel, "Junior Tolga geliyor, çok mutluyum ama yanlış anlaşılmasın kız da olsa aynı şekilde sevinecektim. Önemli olan bebeğimizin sağlıklı olması" diye konuşmuştu.

Günay Musayeva ile geçen yaz Best Model Yarışması'nın Bulgaristan'daki finalinde tanışan Karel, birkaç gün sonra da evlenme teklif etmişti.

Oyuncu Tolga Karel ve Günay Musayeva çiftinin bugün 'Cihangir Can' adını verdikleri bebekleri bugün dünyaya geldi.

Menajer Selin Boronkay, çiftin bebek heyecanını paylaşarak hastane odasından çektiği fotoğrafları Twitter'a yükledi. Çifftin bebeği 3 kilo olarak doğdu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Tolga Karel Baba Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement